fredag, oktober 26, 2012

FRIDAY I'm in love

Det har varit en kall och riktigt bra fredag. En bra och mysig jobbdag, glada barn hela kvällen, vin, snacks och god mat. Bara sådär härligt mysigt som det är ibland. Även om jag ska jobba både lördag och söndag så har jag helgfeeling. MEN jag saknar att springa. Varje morgon vaknar jag med grötig hals som känns irriterad och jag vet inte hur pass illa det är att springa ändå eftersom halsen är bra hela dagarna. Men nu vågar jag inte chansa eftersom jag läst att man kan få hjärtsäcksinflammation av att träna med ont i halsen och det har vi haft nog av i den här familjen tycker jag.

Nemo blev arg på mig innan idag och då ställde han sig framför mig med bestämd min och stampade med ena foten i golvet och så sa han:
- Jag tänker kalla dig för Kalle! Nu är jag arg på dig!!

Hmmm jag undrar hur namnet Kalle har kunnat bli ett skällsord här hemma............





Två dockor jag såg i en leksaksaffär idag. En RIKTIG pojkdocka och en RIKTIG flickdocka. Men det var ändå sjukt förvirrande för båda förpackningarna var BLÅ. Ska inte flickdockan ha rosa förpackning? Och vilket kön ska ha vilken docka? Är det bögigt med pojkdockan till pojkar? Eller är det bättre för en pojke med pojkdockan kanske? Om pojkar nu ens borde ha dockor?? Sjukt förvirrande, de måste vara tydligare!!

5 kommentarer:

Jöns Marie sa...

Haha, Nemo är för härlig!

Ninni sa...

Jamen herregud!! Inte kan väl flickdockorna vara i blå förpackning?!?!!!

Evelina sa...

Du får köpa en heman-docka till killarna fattar du väl. Inte kan de ha en sån där docka som ska pysslas om. Nej krig ska det vara eller åtminstone lite slagsmål....

Linnéa sa...

Tack Evelina för att du är tydlig, det är så svårt att förstå annars!

Evelina sa...

Varsågod, det bjuder jag på ;)