onsdag, oktober 17, 2012

Endorfiner

En stor nackdel med att springa på kvällen är att jag blir så jäkla pigg. Överallt läser jag om att man inte ska springa två timma innan man ska sova men igår kom jag hem kvart i nio ungefär och när klockan närmade sig ett var jag fortfarande vaken. Det kanske inte underlättade att somna eftersom jag låg och lyssnade på P3 dokumentär om mordet på 10-åriga Engla. Hemska hemska historia...

Trots den sena timmen igårr jag faktiskt pigg idag, och ledig! Nu ska jag gå och hämta barnen och sen promenera lite i solen.


Och håret har ännu inte blivit färgat. Eftersom det är så slitet köpte jag en ljusblond toning för att fräscha upp det lite bara, men så såg jag att toningsschampoot ljusar upp håret. Toning ska väl inte bleka? Frågan är hur pass skadligt det är för mitt sköra hår att använda toningen, om det är värre än en vanlig färg eller skonsammare eftersom det är en toning. Någon som vet?

2 kommentarer:

Anonym sa...

Gå till en riktig frisör. Finns en anledning till att de finns. Du lagar väl inte avloppet eller dina tänder själv? Det finns så sjukt mkt skadliga ämnen för dig och håret i färger ute i butik. Står att det är toning men det är det inte. Tycker att du har en bra blogg och det är "kul" att läsa om din verklighet. (måste vara jobbigt när lilleman är på så dåligt humör han var häromdagen) . Du gör fina cup cakes.

Linnéa sa...

Kul att du gillar bloggen. :) jo frisör vore det ultimata men just nu är det inget jag prioriterar, tyvärr.