tisdag, oktober 30, 2012

Kalender

I år har vi bestämt att vi inte ska ge barnen en massa julklappar på julafton utan istället sprida ut dem i en julkalender istället. Jag ska ta in ett stort fönster som glaset gått sönder i och det ska jag pynta med granris och röda band och där ska klapparna hängas. Jag spånar lite på vad de ska få, det ska ju inte bli för dyrt med värsta grejerna varje dag. Det jag kommit på hittills är tuschpennor från T•G•R och annat därifrån som kostar 10-20 kronor. De har faktiskt väldigt mycket fint till låga priser. Sen såg jag att Rusta hade lera, typ åtta burkar för 99 kronor. Det kan bli flera paket till både Nemo och Leon. Till Nemo blir det kanske ett trepack kallingar som kan delas i flera paket. Idag har jag börjat virka ett luciatåg som Nemo ska få i ett paket, tänkte göra ett till Leon nästa år.


Har ni flera tips på bra grejer som passar i en julkalender så hit me!

3 kommentarer:

Ninni sa...

Såpbubblor och russin funkar alltid här hemma! Sen kan klistermärke, bilar och tåggrejer från kidswood som finns på toys'r'us funka och kanske pepparkakor och nån bok?

Jenny Shima sa...

Det var en jättebra idé, små plastdjur kan säkert funka i paketen.

Evelina sa...

Vilde brukar få någon halvstor legogrej uppdelad på 24 dagar med beskrivningen sista dagen - brukar vara mycket uppskattat :)