onsdag, oktober 24, 2012

Hjärtsäcksinflammation

Kalle kom hem från jobbet med tryck över bröstet och tungt att andas. 1177 rådde honom att åka in och få det kollat så det gjorde han och efter massa prover visade det sig att han har hjärtsäcksinflammation. Han ska ligga kvar över natten så de kan kolla honom ordentligt. Usch det känns inte alls kul, och jag mitt dumma nöt googlade och läste saker jag inte borde läsa. Mental note: Googla ALDRIG på sjukdomar eller symptom!

Jag är orolig och rädd och jag hoppas hoppas Kalle mår bra och är lugn och inte känner sig ensam. Och så hoppas jag att det inte är så allvarligt. Kalles mamma åkte dit en stund ikväll så han har inte varit helt ensam iallafall. Önskar jag kunde vara hos honom men det hade blivit krångligt att lösa så det fick bli så här.

Nu ska jag försöka sova och hoppas att jag inte drömmer något hemskt. Ni kan väl skänka Kalle en tanke och hålla tummarna för att han får komma hem snart.

2 kommentarer:

Jenny Shima sa...

Stackars Kalle, och er, jag hoppas att han får komma hem snart. Om det är till någon tröst tar läkarvården det mer på allvar när en yngre person kommer in. Det vet jag av egen erfarenhet. Många kramar

Emma sa...

Usch vad jobbigt. Hur kan man få det? Krya på honom, tänker på er <3