måndag, oktober 15, 2012

Dexter

Jag älskar att titta på serier, ett avsnitt av en bra serie slår vilken film som helst. Jag har följt många serier genom åren och det blir som ett beroende, jag bara MÅSTE få se min serie. Några av mina favoriter är Prison Break, Desperate Housewives, Vänner, True Blood, Sex and the city, Greys Anatomy och The Walking Dead.

Och när en serie slutar så tycker jag att det är sjukt sorgligt och saknar den jättemycket. Men så händer det ju ibland att man upptäcker en serie som gått ett tag och då kan man frossa i massor av avsnitt som man inte har sett!

Jag såg de två första avsnitten av Dexter för flera år sen men av någon anledning blev det inga fler. Det kanske gick samtidigt som någon annan serie och sen har jag inte velat se mitt i någon säsong eftersom jag måste se allt i kronologisk ordning. Men så fick jag för mig att hyra Dexter på Lovefilm och började titta i fredags och det är ju så bra! Och vad som är pricken över i är att jag har massor med avsnitt att se eftersom serien har gått sen 2006, LOVELY!


Har ni några serier som ni upptäckt i efterhand och plöjt igenom avsnitt efter avsnitt?

4 kommentarer:

Louise sa...

Jo, hittar någon serie då och då. Nu senast var det väl den tecknade serien "avatar the last airbender" som jag såg med pojkvännen min. Hur löjligt det än låter så älskar jag den bara för den sjuka humorn och den är faktiskt rätt spännande. Trotts att den sändes på nikelodeon för några år sedan och är avsedd för barn. En annan tecknad serie som inte alls är avsedd för barn är "Monster" och är också förbannat bra. Den serien tar termen deckare till en helt ny nivå.
Nå och så har vi ju game of thrones och walking dead som vi kom in sent i men nu går och väntar på de nya säsongerna av. ^^

Jöns Marie sa...

Jag är också helt beroende av serier, älskar serier och saknar dom sjukt mycket när jag har sett klart på en serie. För ett litet tag sen plöjde jag igenom Greys anatomy, när det började gå tyckte jag inte att det verkade så bra men sen har jag sett något avsnitt här och där och tänkt kolla i kapp men det har inte blivit av men nu har jag gjort det och är i sync och kan se fram emot nya avsnitt varje onsdag! Likaså Sex and the city är en sån serie jag hittade efter den hade börjat gå och har i efterhand kollat i genom allt. Några av mina all time favourites är Scrubs, vänner, sex and the city, desperate housewives, greys anatomy och ER.

Jöns Marie sa...

Håller med föregående talare; Game of thrones är en sjukt bra serie, längtar efter nya avsnitt!

Jenny Shima sa...

Serier är bäst. Några av mina favoriter är ER, Desperate Housewives, Law&order-SVU, Californication, True blood, Sex& the city, Vänner, The good wife. Det finns säkert fler.