tisdag, oktober 09, 2012

Schizofrent

Idag har Skånes vädergudar bjudit på extremt schizofrent väder. Storm och regn, storm och sol, storm och storm. Fy fan vad det blåste, och kallt! Imorgon ska jag ta fram en varmare jacka .

Leon har varit feberfri idag och eftersom jag jobbat har hans snälla farmor passat honom. Det hade gått jättebra och herregud vad det händer grejer nu när man har bara honom att fokusera på, man märker så mycket mer. Han kan säga pappa och idag sa han lampa också. Jag skulle kunna gå on and on om hur jag upplever Leon på egen hand men ni kanske inte tycker det är så skojigt att läsa om.


Själv känner jag mig genomfrusen efter den här dagen. Efter en varm dusch satte jag mig under en filt i soffan med en stor kopp te. Och så tänkte jag visa vad jag har gjort på jobbet idag:


Snygga va? Jag borde kanske dekorera cupcakes på heltid.

4 kommentarer:

Ninni sa...

Jag vill läsa mer om Leon!! Det är så spännande för jag upplever samma sak med Lily. Barnen får alltid umgås och då blir de nästan som en enhet så man hinner inte se alla delarna. Dessa dagarna när jag varit sjuk och inte orkat med några "måsten" har jag sett hur mycket båda barnen har utvecklats :)

Jöns Marie sa...

Vad härligt att du känner att du får tid att upptäcka Leon! måste ju vara sköt för honom också som du nämnde att få din odelade uppmärksamhet. Klart jag vill läsa om Leon så skriv på! Längtar till jul när n kommer till dalarna så jag får träffa på er och barnen igen, det hinner hända så sjukt mycket tuden mellan då jag inte ser dom så det är kul att du har bloggen så jag kan läsa där!
Vilka fina cupcakes du har gjort!

Troubled sa...

Hej! Det är första gången jag kikar in på din blogg,men det kommer definitivt inte vara den sista. =) Vilka fina namn på barnen! Själv har jag dottern Leia.
Kika gärna in hos mig om du vill på strongangel.bloggplatsen.se =)
Kram // Johanna

Fnulan sa...

Men ääää va??? Det var väl mina???