fredag, september 07, 2012

Störd nattsömn

I två nätter nu har Leon vaknat till, varit ledsen så jag har lyft över honom till oss och så har han somnat om men ändå inte. Han sover men gnäller, jämrar sig, gråter, sparkar, klänger, snurrar och håller på. Han kanske somnar ordentligt en liten stund men vaknar sen till och börjar om. WHY?!? Jag är så trött så trött och fast jag la mig tidigt igår kunde jag såklart inte somna utan låg vaken jättelänge.

Nu är det dags att vi drar oss till förskolan och när Leon sover ska jag springa intervaller. Hurtigt va? Just ja, jag glömde vagnen ute igår så det har regnat på den hela natten, LOVELY!



1 kommentar:

Anna sa...

Har han fått alla tänder? Annars kan jag tänka mig att det är kindtänder på gång.. gör nog ont när de legat ner ett tag. Som när man själv fick visdomständerna typ.. trycker ju på rätt bra när man blir torr i käften på natten och dessutom ligger ner. Men är det inte det så tror jag att det bara är lite sådär ibland ändå, för jag har också haft det såhär med min korv när han var liten, man minns det bara inte så bra för tiden går ju så satans fort! Om han gör så varje natt kan du ju prova att ge lite flytande alvedon i kvällsvällingen och se om det blir någon skillnad, för isf är det ju sannolikt tänderna. Och är du restriktiv med alvedon så går det nog över iallafall ska du se! <3