måndag, september 24, 2012

Housewife

Det här livet skulle jag kunna vänja mig vid. Lämna på förskolan vid nio, gå hem och fixa och dona med allt som ska göras, hämta barnen klockan två för att ha eftermiddagen och kvällen tillsammans. Jag får njuta av det den här veckan innan allvaret börjar.

Imorse lämnades barnen lite tidigare eftersom det var fotografering och i år blev det faktiskt foton. Gick hem, fick sen och mötte Jenny för en snabb promenad, hem igen, en kopp te, gick upp för att fixa lite på Nemos rum, möblerade om, satte upp en tavla, lite foton och en taklampa, åt lunch, gick ut och städade till kaninerna och sen bar det dags att hämta kidsen igen.

Jag tog med mackor som de fick äta i vagnen och så gick vi in till byn och jag hämtade mina nya träningskläder som kommit. Sen hemåt igen och vi kollade på lite Alfons Åberg innan vi gick upp på Nemos rum och lekte. Nemo blev skitförbannad på Leon för att han "snabbar" och de har börjat att knuffas och slåss när de blir osams. Leon tar nåt som är Nemos, Nemo blir sur och sliter grejerna ur händerna på Leon, Leon gallskriker av ilska och slår sönder något Duplo-bygge, Nemo blir skitarg och drämmer till Leon, Leon börjar gråta och kastar sig över Nemo och sliter tag i hans hår, och så vidare och så vidare... Det är väl bara början gissar jag.

Efter kvällsmaten gick jag och Nemo ut i regnet och började bygga en koja. Vi tog grenar och ställde runt ett träd, band snören om det på tre ställen och har sen fyllt på med fler pinnar. När vi satt dit tillräckligt med pinnar ska Kalle fälla en liten gran så vi kan täta med granris. Det blir nog fint när det är färdigt.

Och nu är det kväll och vi ligger i soffan och gäspar ikapp. Leon gick upp strax efter 5 så jag känner mig aningens trött..



2 kommentarer:

Suzan sa...

Visst blir man lite pirrig när man hör sitt namn i radio?;)

Linnéa sa...

Jaaa jag känner mig lite känd nu. :)