onsdag, september 12, 2012

I'm your number one fan... *

En helt.fantastisk.kväll. Jag är så glad för att jag vann en biljett till det här eventet för det var verkligen sjukt bra, peppande, inspirerande och rörande. Jag fick träffa Martina och eftersom jag tycker det är jättepinsamt att fråga om foto så var det tur att Suzan var med och tog tag i saken.


Jag köpte hennes senaste bok Heja heja och fick sen signerad. Jag berättade att hon var min idol och då blev hon jätteglad och kallade mig hennes favoritfans och skrev det i boken.


Martinas föredrag var jättebra och riktigt roligt och jag ville aldrig att det skulle ta slut. Men efter henne var det Husmorsorna, Emma Hamberg och Annette Rosavall, och de var också kul att höra på. Sen var det paus innan den siste talaren skulle upp på scenen, Per Holknekt. Jag kan ärligt säga att jag undrade vad han skulle prata om efter alla skriverier som varit nyligen men jag trodde nog att han skulle köra ett businesstal och hålla masken. Men så fel jag hade. Han öppnade upp sig, erkände att han betett sig som ett svin och både skakade och grät. Det var modigt och imponerade hur han stod framför oss och fast rösten sprack stod han för vad han gjort. Och inte på ett ynkligt offer-sätt utan för att berätta hur fel det kan bli i livet och hur mycket man får jobba för att komma tillbaka. Låter kanske löjligt, men det var riktigt bra iallafall.

En generös goodiebag fick vi också och jag ska kolla igenom den ordentligt imorgon för nu måste jag lägga mig. Det är inte helt omöjligt att Leon vill gå upp 5.30 imorgon. Igen.



* Har ni sett filmen Lida så förstår ni rubriken. Om inte så gör det!!

2 kommentarer:

Agneta sa...

Låter som en toppenkväll!
* Jag har sett filmen Lida och börjar fundera över om Martina kanske ska börja oroa sig lite?! :)

Anonym sa...

Så fina Ni är... Trevligt att träffa dig igår. Hittade precis hit till din fina blogg.. Kram Carina/ Cee