onsdag, september 26, 2012

Ont i ben och hals

Gårdagens löptur var nog en dag för tidig. Jag kände mig bara så peppad och ville så gärna springa så jag ignorerade den där lilla "klumpen" i halsen. Det gick långsamt och segt och jag fick ont i benhinnorna och idag har jag ont i halsen. UNDERBART!! Och jag blev tagen under ett zombiechase igen, jag fattar inte hur snabbt jag måste springa för att komma undan!


Bilen blev servad för den blygsamma summan av 5029 kronor och när vi gick för att hämta den tittade vi in hos Jörgen en stund. Nemo fick en hammare och fick banka på en bildörr.


Han är så rolig, vill gärna banka men för det bara ett par-tre gånger och sen är det bra. Det är som om att det är lite för bra för att vara sant så han vågar inte riktigt gå bananas.

Tidig morgon igen, närmare fem än sex idag. Jag är dödens dödstrött. Fast jag lägger mig mycket tidigare än jag brukar så kan jag inte somna, även om jag känner mig sjukt trött. Skulle vilja åka hem och sova efter förskolelämningen men har lite jag tänkte fixa med. Först ska jag åka till återvinningen med glas och papper och sen åka och köpa lite ljung och annat höstigt. Jag tog in pelargonerna igår, då är det verkligen höst..

Inga kommentarer: