lördag, september 08, 2012

God morgon!

Jag har varit uppe ett par timmar redan då någon skrek upp mig innan klockan var sex. Hösten har verkligen kommit nu, det var så ruggigt här inne imorse att jag fick ta byxor, morgonrock och tofflor över mitt långärmade nattlinne.

Vi hade en fin fredag igår. Eftermiddagen spenderades på en lekplats och Leon tycker det är så roligt att få leka med "de stora barnen". I och för sig tycker han att allt som Nemo gör är fantastiskt, roligt och underbart. När han nästan-ramlar här hemma kan han bryta ihop helt men om Nemo åker på honom i rutschkanan skrattar han bara, knasiga unge.


Efter lekplatsen blev det ponnyridning på 4H-gården. Det var länge sen vi var där och Nemo är så duktig, sitter i sadeln som en kung. - Det är så roligt mamma, sa han igår och jag blir så glad när han säger sånt. Han är duktig på att uttrycka känslor och det är så himla fint.


Nu ska jag röja undan i köket efter den goda middagen vi åt igår så jag kan börja baka! Lika bra att utnyttja tiden man inte får ligga och dra sig i sin varma, goa säng.

Inga kommentarer: