lördag, november 05, 2011

Utmaning!

Varför började du blogga?
Jag har alltid skrivit mycket, vanliga dagböcker blev dagböcker på communitys och i januari 2006 började jag blogga. Går man tillbaka så långt i arkivet så är det en helt annan tjej som skriver, jag har förändrats så mycket under de här åren.

Vilka bloggar följer du?
jag har en lista till höger med de jag följer. Det är en salig blandning men de första bloggarna jag läste var Englas, Annawiis, Blondinbellas och Kenzas. Jag gick på KOMVUX och på tisdagar hade jag alltid en lång håltimme och då satt jag ofta vid datorn i biblioteket. Då hittade jag de bloggarna och började läsa dem regelbundet.

Vilka favoritfärger har du?
Många men det beror lite på saker. På mina egna kläder tycker jag mest om vitt, grått, puderrosa och andra ljusa färger. På barnens kläder tycker jag mycket om grönt, brunt och blått. I inredning är det lite olika men allmogeblått är ju en favorit.

Vilka favoritfilmer har du?
Jag älskar skräckfilm!! Ju blodigare desto bättre. Riktigt roliga komedier uppskattas och så tycker jag mycket om svensk film. Dock inte till exempel Beck.

Vilket land drömmer du om att besöka?
Jag har inga drömmar om ett specifikt land, vill mest åka nånstans varmt och barnvänligt med min familj. Så kul är jag!


Jag skickar vidare till:
Karolin (Äppelblomman), Ninni (om livet, vardagen...), Elin (på väg mot nya äventyr), Marie (älska retro, mönster och färg) och Marie (jag kallar mig konstnär).


1 kommentar:

Marie sa...

Aaaaa! =) Alltid lika kul att få veta lite mer om dig!! Och TACK för utmaningen! =)