söndag, november 27, 2011

Stormen Berit

Berit härjar som en galning utanför och jag hoppas hoppas hoppas inget av våra gigantiska träd faller. Vi gjorde ett försök till att gå på julskyltningen men efter att Nemo klämt i sig tre korvar med bröd fick vi ge upp och gå hem. Det började regna och storm plus regn är inte så kul så vi gick hem och åt lussekatter istället.

Mina kuddar till kökssoffan blev klara och jag är jättenöjd. Jag sydde ett nytt överdrag till dynan av röd- och vitrandigt tyg från Ikea och sen två kuddar med ränder och hjärtan i vitt och grått, två kuddar i garnfärgad sand med röda hjärtan och ränder tyg och sen en en kudde i linfärgat tyg med rött korsstygnsmönster och linband runt. Det blev inga bra bilder på dem men jag ska försöka ta någon när det är lite ljusare ute, typ i maj. Annars så är julgardinerna från förra året, duken är ny från Indiska och blockljusen med hjärtan som det står första, andra, tredje och fjärde på är nya för i år.


När det kommer till julpynt tycker jag att det är finast att kombinera rött, vitt och grått. Och så tycker jag om när det ser gammeldags och lantligt ut. Hur ser er julinredning ut?

5 kommentarer:

Mirijam sa...

KITSCH är ledordet för julen i er gamla lägenhet! Glitter och rosa och en Piff&Puff-gran, gelfestligt!

Mirijam sa...

HELfestligt menade jag!

Marie sa...

Ser jättemysigt ut!!
Här kör vi på alla dessa färger och blandar hejvillt! =)

Karro sa...

Åh ja fy för denna hemska storm:(
Det blåser oxå grymt mycket här...
Jag tycker om både och! Gillar den lantliga gammeldaxa sylen men oxå den nya fräscha;)! Jag blandar därför lite hej villt;)
Kram K

Jöns Marie sa...

Jag gillar klassiskt dekorerat med julgardiner i rött eller med tomtar på. Lite dukar med tomtar och dekorationer i form av tomtar och lyktor av olika slag, däremot så får det inte bli för mycket!
Något som är viktigt för mig är julkrubban, jag längtar till vi ska ta fram den lite längre fram.