onsdag, november 16, 2011

Ungjävlar

Nu är jag jävligt trött på att inte bara kan komma till dagis och hämta Nemo utan att något händer. Idag kom den där flickan som tog kudden ur vagnen direkt fram till mig när vi kom till dagis. Är bebisen vaken, undrade hon och direkt jag sa ja så körde hon ner handen i vagnen och skulle "gulla" med Leon. Men då började Leon gråta och jag fortsatte gå, hon drog upp handen och Leon blev tyst. När jag parkerat vagnen körde hon ner handen igen och då såg jag att hon antingen nöp honom eller körde in fingrarna hårt i sidan av hals så han blev jätteledsen igen. Alltså jag blev så jävla förbannad och frågade vad hon höll på med och då sa hon att hon bara klappade honom. Eller hur, som om att han skulle bli så ledsen av det! Så det blev till att prata med fröknar igen och nu är jag så trött på det. Vad fan är det med ungarna?? Är det någon avdelning för totalt störda ungar eller? Jag vill kunna komma till dagis och i lugn och ro hämta eller lämna Nemo utan att han eller Leon ska bli utsatta eller att saker försvinner.



5 kommentarer:

Elin sa...

Usch vad tråkigt att höra att det fortsätter! :-( Men mitt enda tips är att fortsätta tjata på pedagogerna om det här, annars kommer de inte göra nåt åt det tror jag! Eller be pedagogerna prata med barnens föräldrar, kanske?

Jöns Marie sa...

Barn kan vara så irriterande! Vad tråkigt att det ska vara sådär =(

äppelblomman sa...

Men vad är det för fel på henne?? Jag har väldigt tur med barnen på dagis, de har aldrig rört Fabian när han stått ute i sin vagn på dagis, tack o lov!
Kram K

Eijlert... sa...

Vad är det för fel på vissa ungar? Vissa barn är så ödmjuka o gulliga medan andra verkar inte ha något som helst vett eller förstånd. Stackars lille Leon. Nästa gång tycker jag du ska säga åt henne att hålla sig borta. Trist att det ska vara så där.

Jenny Shima sa...

Jag håller med Elin, fortsätt att tjata på pedagogerna och få dem att prata med föräldrarna.
kram