måndag, november 07, 2011

Grå måndag

Vilken grå och trist dag. Jag kan inte riktigt känna mig glad och det beror på hela den här kaninhistorian. Jag känner mig låg och förvirrad och är fylld med obehagskänslor. För det är mycket det jag känner, obehag. Vad är det som händer? Först var jag säker på att det var gulsot, men sen kändes det som att kaninpest var mer rimligt men nu vet jag inte.. Det stämmer inte. Jag börjar nästan fundera om det är någon som går hit och har ihjäl kaninerna på natten. Förgiftade av någon växt tror jag inte. Ihjälskrämda av något djur tror jag inte. Och vilken sjukdom kan det vara? Stjärna var ju vaccinerad, de är inte svullna eller har blod i eller runt kroppsöppningar. De äter som vanligt och beter sig som vanligt. Efter att Mymlan dog bytte jag burar så Jätten och Smilla bor nu där en kanin dött. Varför blir inte de sjuka? Herr Kanin var i deras hage och bur dagen innan han dog så alla kaniner har träffats.

Nej det är så konstigt och märkligt och ingenting känns rimligt.. Och när vågar man ta hit nya kaniner? Och så har jag ångest för vad jag ska säga på 4h-gården..



4 kommentarer:

Hili sa...

Lilla linnet!!! För din egen del ska du nog vänta med att skaffa fler kaniner tills du vet vad det är som är fel. Men fortsätta med kaniner måste du för det är liksom en Linnea grej! Om du berättar som det är för dom på gården så kommer dom inte döma dig, för det är inte ditt fel och det finns ingen som vårdar sina kaniner som du gör! Tänker på dig!!! Kram

Emma sa...

Jag håller med Hili här, det är inte ditt fel! Och jag är säker på att dom på 4H gården förstår att det är sånt som händer. Du kunde inte gjort nåt annorlunda. Vet du hur lång tid det kommer att ta att få svar på obduktionen?

Mirijam sa...

Jag håller också med Hili, du har ju gjort allt du kan för att reda ut det, och det kommer dom förstå när du pratar med dom! Hoppas att du kommer på vad det är som hänt snart så att du kan släppa det här och börja om på nytt.

Sofie sa...

Men gud, tänk inte på vad du ska säga. Du verkar vara världens världens bästa kaninägare, och de vet de säkert också :) Tycker bara hela grejen är så j-vla orättvis o hoppas du får reda på orsaken...