torsdag, november 03, 2011

Besviken

Jag är faktiskt lite besviken på er. Ni är över 100 personer, i snitt runt 120, som besöker mig regelbundet varje dag. Igår var ni ännu fler, runt 150. Det är en handfull personer som lämnar kommentarer regelbundet och jag hade uppskattat om ni var ännu fler som lämnade ett avtryck då och då. Och så har jag en tävling med jättefina priser och ni är 12 stycken som deltagit hittills. Nej nu får ni faktiskt skärpa er, gå in här och tävla. Visa att ni finns mer än som bara statistik.

Ni som redan deltagit och som brukar lämna kommentarer, tack! Inget gör mig så glad som att läsa era ord!

9 kommentarer:

Bella sa...

Hej Linnéa! Har lamnar jag en kommentar, var inte besviken pa oss, det kan bara vara svart att hitta orden nar det handlar om nan person pa internet. Det kanns ju som man kanner dig efter att ha last din blogg sa lange, fast jag kanner dig ju faktiskt inte! Vad svart det va att forklara. Jag gillar din blogg, du ar en av dom fa jag fortfarande besoker nu nar jag flyttat fran Sverige. Kanns bra att lasa nagot sa arligt och fint om en svensk familj! Hoppas du har en fin onsdag onskar en lasare i England :)

lina sa...

så att om man inte vill ha priset i tävlingen måste man deltaga i tävlingen ändå? och man får inte läsa din blogg om man inte kommenterar? du skulle kanske formulerat ditt inlägg lite sjysstare, nu sjönk du lite från trevlig och mysig blogg faktiskt

Linnéa sa...

Lina: jag skrev att jag uppskattar kommentarer och jag tycker att det är jättekul att få. Det handlar väl om att ge och ta, kommentarer är ju som bränsle, ju fler man får desto mer peppad och inspirerad bli man. Iallafall jag. Och javisst, kanske jag skulle formulerat mig schysstare men jag har en jävligt dålig dag. Tänk, människan bakom den mysiga och trevliga bloggen är just en människa. Jag kan vara sur och arg Och ibland kommer det ut rätt, ibland fel. Ibland får känslorna styra. Eller ska det bara vara myspys och yta?

Och självklart måste man inte delta om man inte är intresserad men jag tvivlar lite på att bara tolv personer av 150 finner den intressant.

Lina sa...

Nej, uppmana inte fler att tävla, jag vill ju vinna o har bättre chans om vi är få ;-) Nej, inte allvarligt menat så klart.. Jag har inte skrivit många kommentarer trots att jag läser dagligen o både gläds o lider med dig. Känns på nåt sätt som att det är oviktigt vad jag som läsare tänker men det verkar inte så så jag ska bättra mig :-)

Lina sa...

O jag är alltså en annan Lina än den ovan.. Hmm, svårt det här, haha!

Elin sa...

Jag tycker precis likadant, det är så tråkigt när man vet att man har massor med läsare som aldrig lämnar ett endaste avtryck... Jag vet ju hur det är, man kan vara lat ibland och inte kommentera, och så ska man ju ha nåt vettigt att säga också. Men det är väl inte så hela tiden... Eller!? Det är knepigt det där... Vi får väl börja chatta i våra kommentarsfält, haha! ;)

Ninni sa...

Jag brukar kommentera men kände att jag inte skulle vara med och tävla :)

Tråkigt det som hänt med kaninerna!! Hoppas att den nya kaninen inte blivit smittad!

Mirja sa...

beklagar det med kaninerna :( jag läser din blogg varje dag men är tyvärr dålig på att lämna kommentarer, ska försöka bli bättre. var inte arg på mig :P

lina sa...

jag menade att bloggen sjönk för att man nu nästan känner sig tvingad att skriva något... eller de var så de lät på ditt inlägg!
sen är det klart att alla har dåliga dagar, men samtidigt kände jag mig träffad då jag inte är mycket för att kommentera över huvud taget, på någons blogg.

Never mind, godnatt