måndag, november 28, 2011

Tack så jävla mycket!

Nemo är förkyld och har en jobbig hosta så han var hemma från dagis idag. När han är förkyld, trött eller hungrig får han lätt hysteriska utbrott. När han vaknat efter sin nap idag var han lite tjurig men efter att vi satte oss och såg på Pettson blev det bra igen. Tills...

Jag gick ut i stora rummet för att somna Leon i vagnen där när det plötsligt blinkade till och strömmen gick en halv sekund. Då slogs ju filmen av och sen var det inte alla lampor och grejer som kom igång igen, och filmen var ju såklart en av dem. Och Nemo blev tokig och beskyllde mig för att ha stängt av filmen. Mamma inte stänga av Pettson!!! gormade han och när han blev hysterisk började Leon skrika för att han var övertrött men vägrade somna.

Sen var det igång. Båda skrek, den ena värre än den andra och jag höll på att få ett bryt. Det blev en känslig eftermiddag och kväll och såklart jobbade Kalle över och var inte hemma förrän klockan var nästan åtta...

Nemo får vara hemma imorgon också och jag hoppas inte att Eon sabbar även den dagen. Jag hatar Eon och skyller allt på dem! Tack så mycket för strömavbrottet era jävlar!!



6 kommentarer:

Mirijam sa...

Nej nej, du älskar Eon, har ju till och med nästan döpt din son efter dom!

Mirijam sa...

Ps: hade ni bott kvar här hade det aldrig hänt! *dryg*

Ninni sa...

Hahaha.. vi var utan ström i 16 timmar. Hur förklarar man för en tvååring att Tvn inte fungerar? Och att det inte går att se på film utan ström?
Och att de har stängt på dagis för att de inte har ström??
Och hur lång tid tar det att värma ersättning till en bebis på värmeljus?? Och hur tar man hand om barn utan rinnande vatten??
Det har varit ett kaotiskt dygn här hemma :)

Karro sa...

Gaaa sånt är såå jäkla frustreande:(
Jävla eon, allt är deras fel;)
Kram K

Linnéa sa...

Mirijam: igår och när vattnet frös hade jag inte varit svår för ett byte. :)

Ninni: men går inte din tvååring att resonera med?? Märkligt. Min lyssnar väldigt bra och förstår precis. Eller....?

Anonym sa...

Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta.Kram till er alla i eleländet från moster.