fredag, november 11, 2011

Copenhagen


Igår fick jag äntligen tid att färga håret! Jörgen var här så när han var med Leon och Kalle badade Nemo passade jag på. Jag färgade med L'Oreal i nyansen Copenhagen Light Ash Blonde och jag blev jättenöjd. Inte så stor skillnad kanske men utväxten försvann och håret fick helt ny lyster. Men usch så slitet det är. Överhåret är som tuggummi efter all blekning jag körde. Och så tappar jag sjukt mycket hår nu. När man är gravid tappar man inget hår men efter 2-3 månader då rasar allt överflöd av. Vi får se om det blir något hår kvar...






Jag upplever färgen som ganska naturlig, vad tycker ni? Den ligger nog rätt nära min naturliga hårfärg, den som jag hade för 100 år sen innan jag började färga håret.

7 kommentarer:

Hili sa...

Det blev jätte fint, färgen klär dig!!! Puzz

Ninni sa...

Det blev jättefint!! Men i min värld är du fortfarande brunett.. så fort jag ser en bild på dig tänker jag att du gjort något nytt, sen inser jag att nä, det e bara för att du inte är brunett längre :)

Eijlert... sa...

Ser mkt bra ut :-) det passar dig. Kram

Mirijam sa...

Tjusigt!

Jöns Marie sa...

Färgen är jättefin, du klär väldigt bra i den =)

Linnéa sa...

Tack!! Jag blir så glad för era kommentarer!!

Anonym sa...

haha nu kommer jag och kommenterar ett år senar. Nämen jag googalde på "l'oreal copenhagen" och då kom detta inlägg upp. Jag är nämligen sugen på den färgen själv men jag är ganska ljusblond, och resultatet blir ju olika beroende på vilken färg man har innan. Såå.. min första fråga är vad du hade för färg innan du använde denna? Och om du upplevde att håret blev mörjare eller ljusare? Samt om det blev någe gröntskiftande? (svara gärna som kommentar i ditt senaste inlägg eller så, så att jag slipper leta upp detta inlägg igen. Kommer kolla din blogg med jämna mellanrum) Kram!