måndag, september 27, 2010

Nej jag vet inte. Dagen började bra men nu känner jag mig lite låg. Vet inte varför, kanske inte av någon anledning alls. Eller för att jag känner att det är massa saker jag vill göra men det finns ingen tid att göra det på.

Jag känner mig så beroende av Kalle för minsta lilla sak eftersom jag inte har bil, jag kan inte bara sticka iväg och fixa saker utan att vi måste planera att Kalle kan vara med Nemo då och allt som behövs göras till hemmet stressar. På söndag till exempel hade jag kunnat tänka mig att måla sängstommen men då ska Kalle jaga så då har jag Nemo och då går det inte så bra att måla. Och ingenstans har jag att måla heller för jag vill inte vara ute och inne vill inte Kalle att jag är för att han tror att jag ska spilla färg överallt. Vi fick vara hos Jörgen och måla men han bor ju en bit bort och då är det ett projekt och Kalle vill inte planera in en massa saker hela tiden för att då blir han så stressad, vilket jag förstår. Själv blir jag stressad av att inte planera in saker utan ha allt hängande lite löst.

Och just sängen känns som något jag vill få fixat NU för jag sover så jävla dåligt nu när Nemo har svårt och sova och sover mellan oss rätt ofta. En natt i veckan är han Kalles ansvar men eftersom han är lite mammig är det ändå mig han klänger på om nätterna.

Och inga madrasser blev det idag heller. Kalle vill inte ha Ikea-madrasser men jag trodde de hade andra modeller än Sultan men det var ju en massa olika Sultan-modeller de hade så Ikea-turen var rätt så onödig ändå. Så nu får ytterligare någon kväll spenderas på Jysk eller Mio eller något. Tips på vart man köper bra, sköna och hållbara madrasser som inte kostar sjukt mycket?

Äh, imorgon är det kanske bättre.

3 kommentarer:

Evelina sa...

Vi har sultan och är sjukt nöjda - de är snart sju år gamla och är fortfarande i toppskick :D

Linnéa sa...

kalle hade hört på jobbet att de inte var nöjda så då var det tvärstopp. drygt. jag tror inte helelr det är nåt fel på dem.

Eijlert... sa...

jag köpte på Jysk en 160cm(2x80cm med hel bäddmadrass) för 2500kr o den är grymt skön. Jysk tycker jag har bra sängar -o inte allt för dyra.