fredag, september 17, 2010

Inatt har varit den jobbigaste natten hittills i min karriär som mamma. Nemo fick feber igår kväll och har gråtit och skrikit större delen av natten. Jag har varit uppe med honom, gått runt, sjungit, suttit i gungstolen.. Direkt han somnat i min famn och vi lagt oss i sängen har han börjat igen. Framåt 3-4 inatt somnade vi i soffan och jag vaknade när Kalle gick upp och han bar in Nemo i sängen. Jag la mig också men det tog inte lång stund förrän han började skrika igen. Vid 7 gick vi upp och han fick lie välling, Panodil och hostmedicin och sen slumrade vi i soffan en stund. Nu sover han ute i vagnen och jag hoppas den friska luften gör att han får sova en stund. Jag är så trött men ska städa lite ändå, det ser förjävligt ut här hemma.

Ikväll skulle vi varit hos Mirijam och Tobbe för att äta tangos* men det går inte när Nemo mår så här. Skittråkigt, jag hade sett fram emot det så mycket. Men det får bli en annan gång, snart!


* Langos+tapas=tangos=små små langos med massor av olika tillbehör. Det är jag och Mirijam som uppfunnit det.

2 kommentarer:

Mirijam sa...

Han fick: "lie välling, Panodil och hostmedicin".

Hihi, lie...

Ja skitsynd att ni inte kunde i dag, men bonusen blir ju att ni slipper vara gäster hos ett apstressat mitt-i-ihopflyttningshelgens-par. :)

Magdalena sa...

ska bli så kul på söndag. Hoppas att Alba mår bra så vi kan komma....