torsdag, september 23, 2010

Dagarna går så himla fort, och ändå gör vi inte så mycket. Nemo vaknade vid 6 imorse så det blev en tidig uppstigning. Efter mys med välling i soffan och ett Nanny-avsnitt så städade vi köket och dammsög. Nemo fick sova redan vid 9 idag och när han sova städade jag klart resten av huset.

När han vaknat kom Nina, grannen, in på en kopp té. Det är mysigt att ha någon man kan träffa en liten stund då och då när man känner för det. Dagarna blir inte så ensamma. När hon gått gick jag och Nemo till lekparken så han fick springa av sig lite. Han har inte alls ont, det märks inte ens att han blev opererad igår.

När vi kom hem blev det lite mellis och sen fick Nemo sova en stund till. normalt sover han bara en gång om dagen men han var lite extra trött idag. När Kalle kom hem lagade jag ett gäng små små köttbullar till Nemo och middag till oss. Nemo kletade ner hela ansiktet och håret med pastagratäng så han fick ta en dusch och nu lägger Kalle honom.

Jag ser frame mot ännu en lugn kväll i soffan med min virkning och kanske något avsnitt av Melrose Place. Fan vilken kärring man har blivit.

1 kommentar:

Lina sa...

Du är som jag, pensionär i en ung kropp ;) Men det är rätt skönt att bara få vara och slippa måsten och press och stress...man har att göra ändå!