torsdag, september 02, 2010

Det har varit mycket nu och jag känner att jag är trött, men nu lugnar allt ner sig och jag ska blogga lite bättre. Då kommer det recept på kakor, barnmat, bilder på kaninhagarna och annat kul.

Igår firade jag min födelsedag med lite släkt och vänner och jag fick ännu fler fina presenter. Presentkort på Indiska, pengar, världens finaste postlåda, en tavla från 1800-talet, en keramik-tékanna med drivved till handtag, en bunt skräckfilmer, dalahästörhängen från Lilla Lisa och så den bästa presenten av alla: Nemo lärde sig gå! Nu tultar han runt, rätt så ostadigt och är så stolt över sig själv.

Senaste dagarna har han även lärt sig några nya ord så hans vokabulär innehåller numer: Titta, där, mamma, oj, pappa och puss. Han kan göra en slängkyss och så har jag lärt honom en skitrolig grej men den ska jag filma så ni får se.

Idag har vi varit i Trelleborg hela dagen. Kalles mormor gick bort den 17 augusti och begravdes idag. Jättefin ceremoni men jag tycker det är skitjobbigt med begravningar och hoppas jag inte behöver gå på en på länge länge nu.

Imorgon ska jag städa och tvätta och slappa. Hoppas det blir lika fint väder som de senaste dagarna så jag och Nemo kan vara ute och leka hos kaninerna. Han matar dem med maskrosblad och kommer nog bli en prima kaninskötare.

Förresten, jag och Marika såg Orphan häromkvällen och den var faktiskt bra! Creepy och ruggig, jag rekommenderar er att se den.

1 kommentar:

Juristen sa...

När kommer inlägget om Skåne-kontra-Dalarna??? Här önskar man och så får man inte som man vill...?!!