söndag, september 26, 2010

Ahhh vilken film! Även om jag inte är så mycket för actionfilmer så funkar det i filmer som Resident Evil eller till exempel Freddy VS Jason. Jörgen lurade mig tidigare i veckan (tydligen) för han sa att Michael Scofield inte var med så mycket och att han knappt sa någonting, men han hade en av de viktigaste rollerna! Och snygg så in i helvete.

Jag har älskar spelet Resident Evil sen det kom ut till första Playstation-konsollen och eftersom jag inte blir så påverkad eller skrämd av film blev jag så lycklig när jag verkligen höll på att skita på mig av spelet. Nu känner jag mig supersugen på att spela spelen från början men problemet är att jag inte vågar spela själv och att det inte riktigt finns tid för att sitta timme efter timme och döda zombies.

Detta var första filmen jag sett i 3D, jag är alltid lite efter när det kommer till nymodigheter, men jag blev helsåld. Jag tyckte det var sjukt häftigt och jag vet inte hur jag ska kunna njuta av när ett huvud skjuts bort och blodet skvätter utan 3D. Det var dessutom i slow motion, win win.


2 kommentarer:

Michaela sa...

Han är skit snygg, kanske bord se den filmen :)
Såg att du bytt header ockå :)

Linnéa sa...

gör det, han är värd varenda krona!!! :)