söndag, september 19, 2010

Har ni kollat på valvakan? Såg ni Jimmie Åkessons tal? Jag trodde jag skulle dö, fy fan så jävla pinsamt det var! Alla korkade SD-bönder som tjoade:

- Jimmie Åkesson, tjalalalala!

Som om de var på någon liten pub och söp till. Skandal. Helt sjukt. Jag hoppas verkligen inte att någon som jag känner har röstat på Sverigedemokraterna. Jag är verkligen för att alla ska få tycka vad de vill och inte döma någon för deras åsikter. Men när det kommer till främlingsfientlighet går det inte. Jävla idioter.

4 kommentarer:

Sara. sa...

håller med.
Förövrigt lät det sådär på vår student utspring inte att man skanderade jimmie åkesson men det där tjalalalala och woohoohoo.. lite sådär öh pubertets fylla när man ska få upp stämningen..

inte ett parti´s valvaka..

Anonym sa...

Ja, Jimmie sa att de hade skrivit politisk historia i Sverige och det är, tyvärr, sant.
Det här land som var känd för sin solidaritet blandannat har hamnat nu i den här situation.
Jag är fruktansvärt ledsen idag och arg och besviken och skulle vilja fly, men... vart någonstans? Europa hela vill inte ha oss invandrare... det är bara att acceptera det och leva med den skam att inte vara välkommen. Hoppas att min älskade dotter inte drabbas att den här förändring i Sverige.
Som tur finns i Sverige jättemånga människor som preciss som du Linnea är toleranta och intelligenta. Kram. Mercedes, den blatte, idag mer än någonsin!!!!

Marie sa...

Håller fullständigt med dig!
Det är så jävla bedrövligt...!
Att tv ens sänder det...?

Kalle sa...

Katastrof! Det är tragiskt att Sverige är ett land där man röstar på kriminella gäng.