fredag, september 24, 2010

Jag har sytt lite nya kuddar till kökssoffan.



Jag älskar Stoff och Stil, de har så mycket snygga tyger till jättebra priser och jag blir helt sjuk av att vara där. Jag och min granne Nina ska dit nästa vecka och då ska jag köpa garn och något fint tyg så jag ska sy en till tröja till Nemo.

5 kommentarer:

Lilla Anna sa...

Så fint!!

Marie sa...

Jätte fina kuddar!
Avis på dig som får åka till stoff&stil och handla "live", bor man här uppe blir det mycke nätshopping därifrån...=)

kajsa kavat sa...

Hej Linnea!
Jag har läst din blogg ett bra tag, sen innan du fick Nemo. Jag har iaf förstått att du arbetar på behandlingshem och har en fråga till dig. Jag läser KY i socialpsykiatri i Eslöv och ska ha Lia om ett antal veckor, och skulle hemskt gärna vilja ha den på ett behandlingshem - skulle det kanske vara möjligt att gå bredvid dig? Jag gissar att det inte är särskilt möjligt, men tänkte att det kanske kan vara värt (det skadar iaf inte) att fråga ;)
Mvh/kajsa

Linnéa sa...

Anna: Tack. :)

Marie: Tack så mycket. Ja det är verkligen en lyx att kunna åka dit och titta på allt fint de har. Me lite farligt oxå. :)

Kajsa: Hejsan! vad kul att du läst så länge och att du utbildar dig i Eslöv. :) Just nu är jag mammaledig men annars hade jag jättegärna kollat opm du kunde gå med mig på mitt jobb. När har du din LIA? Och du har väl fler framöver? Om du behöver tips på ställen så fråga gärna. Du kan maila mig på septum_80@hotmail.com om du vill.

Juristen sa...

Du är så händig =) Så fint det blev! Oohh vad stor Nemo har blivit, vi måste träffas snarast... Kram