tisdag, september 14, 2010

Det har varit en väldigt bra kväll. Maten blev god, valnötspajen var mumsig och jag tror Jörgen uppskattade det hela fast han inte säger så mycket. Vi har druckit lite vin och öl och spelat spel och jag och Jörgen såg en film.



Det var Nemo som valde film och han tog Martyrs, en fransk skräckfilm. Jag vet inte vad jag ska skriva om den faktiskt. Den var inte alls som jag förväntade mig och helt plötsligt tog filmen en helt ny vändning och blev bara sjukare och sjukare. Om man gillar mycket blod och tortyr tycker jag absolut att man ska se den. Jag känner mig berikad nu faktiskt.



En tjej, Lucie som varit försvunnen i över ett år har lyckas rymma från det övergivena slakthus hon hållits fången. Hon är undernärd, uttorkad, rädd (såklart) och bär spår av utdragen tortyr. Efter 15 år på sjukhus dyker hon upp hos familjen som hållit henne fången och mejar ner alla med hagelbrakare och hammare. När hon rensat undan liken kommer den första twisten i historien (det är flera) som jag givetvis inte tänker berätta vad det är för nåt, utan det får du helt enkelt se själv. Men it all goes Hostel kan jag i alla fall säga. Gånger 10. Ät inte före filmen utan försök få i dig lite näring efteråt. Om du kan...

Recensionen och bilden är hittade här.

Mirijam, vilken ska vi se på fredag?

2 kommentarer:

Mirijam sa...

Ehhh... Kanske nåt tecknat?

anso sa...

jag ÄLSKAR den filmen! twisten är så sjukt genial, jag mådde fan illa efter att jag sett den för att jag var så vrålrädd! kul att du också gillade den :)