måndag, september 20, 2010

Idag fick jag äntligen presenten som jag önskat mig av Kalle i 30-årspresent! Ett par alldeles nya och fina näbbstövletter, helt underbara. Det tog lite tid för de skulle göras ett par i min storlek men det var väl värt väntan. Tyvärr gick de inte att få just den här modellen fodrade men jag får ha tjocka strumpor i dem i vinter. Jag har haft ett par näbbstövlar innan men de är helt trasiga efter intensivt användande och jag köpte dem begagnade. Nu vill jag självklart att mina nya skor ska hålla sig riktigt fina och inte få fula fläckar av väta så nu undrar jag om någon har bra impregneringstips?


3 kommentarer:

Anonym sa...

Sprej?
Annars finns d eju vax fett som vi använde till våra kängor i lumpen. :)

/ Maja

Anonym sa...

Har inga bra tips men massa fina är dom! kram Evelina (x-granne)

Anonym sa...

När jag beställde mina näppstövlar fick man med björnfett, det håller dom skit bra! Lucktar lite suspekt..tjära och något mer, men man lär sig att gilla doften! Men andra klagar..Men smörjer man in dom rejält när dom är nya så håller det! Jag brukar smörja mina en gång innan jag börjar ha dom. Och dom är väll innne på 3 året eller 4e. Och ser ut som nya! Bara lite mörkare, vilket är snyggare!:-)
Antar att du har beställt dom från det företaget som brukar sälja näppstövlar, som jag tappade namnet på nu..men då har dom smörjfett! Kolla med dom!
Mina är ofodrade men dom håller ute kylan skit bra! Skinnet ä rju så pass tjockt. Så det är bara när det är riktigt kallt som jag har sockar i dom.
Men jag har med höga skaft. Älskar mina! Och har velat ha ett par sne jag va liten på 70 talet och min bror hade ett par...så när jag äntligen hade råd att köpa ett par så va jag skit nöjd!

Thina