onsdag, februari 28, 2007

Va? Shoppade jag nu igen???

Tack vare jävla MKB så började dagen mindre bra, men den har ryckt upp sig.
Jag och Lina hade pluggdate över MSN som jag beordrat henne om igår kväll. Hon behöver pushas med en del skoluppgifter och idag skulle vi samtidigt skriva en analys. Jag blev klar med min, 3 sidor fick jag ner och jag blev nöjd. Sen pushade jag Lina tills hon blev klar och jag tror hon blev nöjd över det..:)
Efter allt plugg cyklade jag ner på stan för att träffa darling Maggi. Vi åt på Graffitticaféet och sen gick vi i lite affärer. Jag köpte ett ljus i form av en Buddha (till Kalles stora glädje, dra inte hem massa religiöst skit säger han, haha), två tomma målardukar och en bok på bokrean.

När jag kom hem så målade jag lite på min tavla som jag var rätt så arg på. Den blev ful och det var inte så jag hade tänkt mig. Nu är den lite bättre men jag ska måla och måla tills den ser bra ut. Annars kommer jag få ett utbrott och slå sönder den.
Jag har även sytt om en klänning jag köpte på UFF i höstas för 79:-. Den varlång innan, i brunt med oranga blommor, i 70-talsmodell med utsvängda ärmar. Så jag klippte av den till lite ovanför knäna och gjorde ett skärp som man spänner med två träringar jag köpt på Panduro. Blev himla tjusigt måste jag säga.

Tittade på OC idag och åt chokladpudding. Som vanligt, jag äter det varje dag.´

Hämtade mitt Ellospaket idag också. Den svarta klänningen med vita prickar så jag riktigt pregnant ut i. Den satt tight över tuttarna men sen ballongade den ut sig nåt enormt precis under. INget snyggt fall utan den fluffade sig på nåt konstigt sätt. Synd för den hade varit himla fin. Nattlinnena jag beställde var jättesöta och såg sköna ut. Ska inviga det ena i helgen efter att ha tvättat det imorgon.
Halsbandet var jättefint med lång kedja. Hjärtat går ju att öppna och jag tänkte sätta en bild på Michael där men jag har ingen så liten. Så jag satte in en provisorisk bild på Paris Hilton för att testa hur det blev. Väldigt fint tycker jag..:)

Nu ska jag sova, börjar 8.30 imorgon. ZZZzzzzzzzz.....

1 kommentar:

mimmi sa...

Visa dina fina kläder! Grattit till jobbet också!
Alla hyresvärdar verkar sega sjukt mkt. Jag har väntat i 3 månader på en jäkla knapp till min spis! Men det är ju inte lika hemskt som att betala hyra:(