tisdag, februari 06, 2007

Ny skolvecka

Jag är trött.
Ska till skolan om 1,5 timme. Hoppas vi ska göra nåt kul idag.

En räkning krånglar, eller krånglar och krånglar, jag har fått en påminnelse från e.on men jag har inte fått originalräkningen. Det är för andra lägenheten så hon som ska betala den blev genast misstänksam och ifrågasätter MIG. Men jag vet inte allting, jag fick bara en påminnelse, men om du inte blir hysterisk så kan jag ringa och kolla.
Kom äntligen fram idag efter låååång väntetid. E.on är tydligen inte med i eftersändningsregistret och det har därför blivit något fel med det hela. Men jag ska få en specificerad räkning (21/9-20/12) som jag ska skicka till den lilla snärtan och om hon ens försöker krångla kommer hon ångra att hon någonsin flyttade till Malmö.
Det löser sig säkert, bara hon får se på pappret att det är då de bodde där som räkningen är så...


Igår gick jag och Kalle en långpromenad till bibblan där jag lånade en bok om mobbing som jag förhoppningsvis kan använda i psykologin, en bok om ASI och en om miljöterapi till mina arbeten i psykiatri- och behandlingsarbete.
Annars är jag lite kass på att plugga för tillfället. Jag har läst alla böcker vi ska ha i IKK utom en och därför slappar jag nu. Lite väl mycket kanske för det kommer bli mer sen. Måste shapa upp mig lite nu!

Samban igår var rolig som vanligt. Vissa saker är enkla och vissa skitsvåra. Att göra en sak med överkroppen men en annan med underkroppen är inget min kropp riktigt vill gå med på.
Men det kommer väl..:) Önskar bara det var träning två dagar i veckan istället för bara en.
Men man kan väl inte få allt här i världen.

Till helgen vill jag hitta på något kul. Jag och Kalle pratar om att gå på bio eller bowla. Men går det någon bra film nu? Jag vill se Saw 3 men det kan jag ju glömma att Kalle går med på.
Någon som kan tipsa om någon bra film som går på bio nu?

4 kommentarer:

Anonym sa...

the departed är jättebra! Såg den förra veckan & den överträffade mina förväntningar.

Anonym sa...

Skulle också precis säga The Departed. Jag har inte sett den än, men skulle vilja :)

Anonym sa...

babel är mycket bra!

Anonym sa...

babel är mycket bra!