onsdag, februari 21, 2007

Ode to MKB.

Helvete vad jag hatar MKB.

Det måste vara det absolut sämsta bostadsföretaget i hela jävla Sverige. De har skitdålig service, konstiga regler som makes no sense och försöker slippa från allt ansvar de bara kan.
Under tiden jag bodde i min MKB-lägenhet så fick jag tapetsera om den själv fast det inte blivit omtapetserat sen 1974 och MKB "gör inte sånt längre". Jag har haft en rad olika vaktmästare som varit katastrof, det är bara Kjell som är nu som funkat bra.

Nu har jag försökt få tag på någon på MKB i 3 dagar men det svarar ingen! I måndags svarade en gubbe och kopplade mig vidare till Kjell, men där var det upptaget och när jag ringde igen så var där inget svar.
Man kommer till en röst som säger: Välkommen till MBK fastighets AB. Det är många som ringer just nu, men vänta kvar så svarar vi så fort vi kan.
Men dom svarar aldrig. Ibland är det som om samtalet blir borttryckt eftersom det helt plötsligt börjar tuta upptaget.

Jag tror jag ska ringa polisen för jag misstänker att något elakt virus, som i Resident Evil eller Pestens tid, har släppts ut där och att alla nu ligger döda.
MKB har säkert bara bostäder som täckmantel för egentligen så kokar de ihop något virus som ska utrota alla på jorden och sen ska de som jobbar där döpa om jorden till MKB och befolka den med inavel.

Hmmm jag måste nog ringa det militära istället för polisen. Och göra en mental note om att aldrig aldrig bo i en MKB-lägenhet igen.



Screwes people over since 1946

6 kommentarer:

Mayumi sa...

Jag har för mig att dom har figurerat i press o media tidigare. Verkar ju inte vara den bästa hyresvärden man kan ha direkt......

Linnéa sa...

mayumi: de hade svartlistat en massa människor som inte fick hyra hos dem pga att tex en person var en kriminells persons systers pojkvän. ungefär. och det läckte ut och jag tror tom listorna publicerades.. sjuka människor..

Mirja sa...

jag hyrde oxå av mkb när jag bodde i malmö och känner igen den dåliga servicen.. till slut ville jag bara spy på dom!

Anonym sa...

Jag är så glad och tacksam att vi slapp MKB och inte fick lägenhet hos dem. Hade aldrig pallat med allt det strul man verkar ha med dem.

Desiré sa...

Vad tråkigt att råka ut för sånthär! Är ni med i Hyresgästföreningen?

Fint det blivit med nytt tema här, älskar bilden högst upp t höger *asg*

Linnéa sa...

mirja: ja visst e dom förjävliga?!!

raur: gud så skönt för er! jag ska aldrig mer bo i nåt de har med att göra.

dessi: jag var med men gick ur då jag flyttade. har ju hyrt ut lägenheten i andra hand.
tack, jag tyckte det behövde förnyas lite..:)