lördag, februari 24, 2007

Linnéa-tid

Idag steg jag upp vid 10 för att gå och dansa samba kl 11. Idag kändes det mycket bättre. Jag satte steget jag inte klarade förra gången, inte klockrent men ändå. Renata hjälpte mig jättemycket och när jag övade mellan låtarna iaktog hon mig och jublade när hon såg jag klarade det. En annan tjej, Helena, stöttade mig när jag försökte genom att säga: Kom igen, sätt det nu!
De är snälla och jag kände mig inte så sålig idag.

Jag kände mig låg när jag kom hem. Kalle och Jörgen har hållt på massor med stora terrariet och jag har känt mig lite ensam.
Satt och klickade runt lite på Aftonbladet och kom till en bio-länk och klickade vidare till SF's hemsida. Kollade runt på lite filmer och så såg jag att en film, Se upp för dårarna, gick 15.30. Det är mysigt att gå på bio så jag tänkte att jag faktiskt skulle vilja gå och se den när jag ända bara hade tråkigt.
Jag funderade på vem som skulle kunna tänkas följa, men sen insåg jag att jag faktiskt kan gå ensam. Det är så drygt att hela tiden frågar folk om de vill följa när de ändå säger nej eller att det ska krånglas och bestämmas en massa.
Så jag stack dit själv, med en påse morötter och en Belvita, och såg filmen.
Och jag älskade den. Den var rolig och hade ett budskap som berörde mig. Om man tycker om svensk film tycker jag absolut att man ska gå och se den.
En väldigt rolig grej är titeln, Se upp för dårarna. Det första man får reda på i filmen är varför den heter så och det var riktigt roligt.


Det är ganska många filmer jag vill se som går/kommer på bio:

Music and lyrics Hannibal Rising - Ondskan vaknar Linas kvällsbok Little children Nina Frisk


Nu står en potatisgratäng i ugnen och jag ska steka kycklingfilé. Vet inte vad som händer ikväll, men jag känner för att bara ta det lugnt. Har mycket att tänka på och skulle vilja måla en tavla.
Känner för att vara ensam men samtidigt inte. Orkar inte med komplicerat umgänge, ibland känns det som man måste tassa på tå och jag blir stressad och kan inte slappna av riktigt.
Jag känner mig lite känslig just nu. Tankspridd och konstig.

6 kommentarer:

Desiré sa...

Vad mysigt att bara slinka iväg o se en film själv sådär :)

Linnéa sa...

dessi: det var supermysigt..:) första gången jag gjort det själv.

Anonym sa...

Att vara ensam kan ibland vara superskönt, som du säger, att slippa vara social på andra vilkor :)

Lort sa...

linas kvällsbok! vem vill inte se den? :-D

Linnéa sa...

raur: ja precis, man kan göra precis det man vill när man vill utan att fråga nån annan..:)

lollan: jag köpte boken i fredags och har läst en del i den, verkar ju skitbra..:)

Lort sa...

När du säger så så måste jag gå och se den :-)
Har tänkt tanken väldigt länge men nu är det dags!