fredag, februari 23, 2007

Went shopping...

Idag har jag handlat en massa fina och nödvändiga saker.
Jag köpte faktiskt ett par mörkblå, UTSVÄNGDA jeans på HM. I storlek 29! Wooo! Förut hade jag 32. En fin sjal från Indiska inhandlades, plus ett par örhängen jag glömde fota. Nya köksduken är också från Indiska och var nedsatt till 87,50 från 349:-. Den är lite vaxduksaktig och det är perfekt eftersom Kalle gärna smular på köksduken. Nu är det bara att torka av.
På Lagerhaus köpte jag den ljusgröna ljuslyktan, i form av en lotusblomma, samt en bok och en skifferplatta att ställa ljus på.
Jag var på Systrarna Greene och köpte doftljus, akrylfärg och en ny målarduk.
Nya servetter, nagellack och en ansiktsmask köpte jag på Åhléns.
Och sen tog jag hål i öronen hos Poul! Finally! Nu ska detta läka bara och sen kommer jag kunna ha alla mina fina örhängen.
Kalle hämtade mig och då åkte vi förbi Galaxy där han köpte en Hajen-figur som vi ska ha i badrummet. Den kostade bara 600:-.


4 kommentarer:

Anonym sa...

Grattis till de nya hålen! Måste kännas grymt spännade att snart kunna ha dinglisar :)

Anonym sa...

strl 29!?! GRATTIS! jag kommer hopa högt av lycka bara när jag kommer i mina gamla 30 som hänger och skräpar i garedroben. har ett par 29:or också, men de får nog vänta hihi.

Anonym sa...

förresten när man klickar på dina foton är de så enormt stora så att ditt huvud ser dubbelt så stort ut än vad det antagligen är (haha) och man får scrolla hit och dit för att se hela bilden...

Linnéa sa...

raur: jaaa jag längtar! 6-8 veckor känns lite länge.. jag kanske fuskar..;)

moni: tackar, jag blev förvånad själv. tog ett par 31 och sen ett par 30 med mig utifallatt in i provrummet.. men jag fick minsann hämta 29 oxå..:)
ja jag veeeet, varför är de så stora??? det är nåt nytt påhitt för innan så anpassade de sig till skärmens storlek!