tisdag, februari 20, 2007

Sämst

Igår när jag kom hem från samban så kände jag mig så ledsen och var ledsen hela kvällen och kände bara för att grina.
Jag ÄLSKAR verkligen att dansa och tycker det är så kul, men jag känner mig så dålig.
De andra som går där är mycket bättre och har dansat samba innan så de kan så mycket. Igår var det ett steg som jag verkligen inte kunde få rätt på och det gjorde mig skitledsen.
Jag är inte speciellt dålig på att koordinera, jag har gått på aerobics till och från i flera år och alla steg där kan jag eller lär jag mig fort.
Men samba är helt nytt för mig och igår kände jag mig riktigt sugig.
Jag blir så ledsen för jag är rädd att de andra tycker det är tråkigt att jag är med och att jag förstör. Om jag gör en massa fel kanske de kommer av sig och gör fel de med...

Men jag hoppas verkligen det blir bättre, eller jag blir bättre rättare sagt, för jag tänker inte ge upp även om jag ska grina varje gång jag kommer hem för att jag är sämst.
Om det är något nytt steg jag inte kan så brukar det vara svårt första lektionen men till nästa gång så har det sjunkit in och jag kan sätta det.

Att jag är "ensam" där gör nog också att det känns lite som jag är i vägen. Annars kan man skratta åt att man är kass med någon kompis och löjla sig lite och sen är det glömt.

Men det är väl för att jag tycker det är så kul och att jag vill så gärna som jag blir ledsen. Och att jag känner mig allmänt låg som det är. Vet inte vad det är men ett par dagars isolering skulle sitta fint..

5 kommentarer:

Mayumi sa...

Se det som ett problem du ska lösa. Ge inte upp än utan gör så gott du kan, öva, träna och kämpa på. Jag vet att det känns motigt emellanåt, men ge inte upp!! :) Kul att du har hittat ett alldeles "eget" projekt, håll fast vid det och utvecklas. Du kommer att bli jätteduktig på samba!! :) *kram*

Mirja sa...

de andra har oxå varit nybörjare någon gång.. de tycker säkert du är jätteduktig och tapper som kämpar! jag håller på dig linnéa!

Linnéa sa...

mayumi: jag skulle aldrig ge upp det för jag älskar det verkligen..:) och jag ska kämpa på, det är bara trist att känna så. men det blir nog bättre, jag har ju absolut inte känt av att de andra känenr så det är bara min imagination..:) tack för din pepp!

mirja: ja de har ju det och om de inte kan komma ihåg hur det var så är de ju dumma i vilket fall. jag ska kämpa på..:) tack för din pepp!

Anonym sa...

Låter som om jag måste följa med dig så du får nått att skratta åt ;)

Linnéa sa...

eve: jaaaaa snälla följ!!!!