tisdag, februari 13, 2007

Globetrotter

Nu finns det bara en helg kvar att boka med mig i mars så skynda skynda! ;)



Första helgen i mars åker jag och Kalle till Rimbo för att hälsa på Oa och Sussie.
Andra helgen i mars så åker jag till Göteborg för att hälsa på Marika.
Tredje eller fjärde helgen så ska jag följa med Lina och två kompisar till henne på kryssning till Oslo!
Hon frågade mig för en stund sen på msn om jag ville följa för hon har ett erbjudande om att kryssa från Köpenhamn till Oslo för 250 kr.

Det verkade ju kul men med två resor inplanerade så kändes det ganska avlägset. Men med lite (mycket) tjat från hennes sida så gjorde jag en deal med Kalle som absolut tyckte jag skulle åka.
Det får bli min första-fem-kilo-present som jag antar jag kommit ner till då.
Så roligt! Har bara varit på kryssning en gång förut och det var till Tallinn då jag jobbade för Tallink. Och det var en jobbresa så det är inte samma sak.



Det är så olika mig att planera in en massa resor hux flux, speciellt den här sista! Men fan vad kul det ska bli! Kan bli svårt att räkna kalorier men jag får göra mitt bästa. Kanske ska köra på att inte äta, bara dricka..;)
Vi ska vara 7 timmar i Oslo också så då blir det antagligen en massa promenerande.

Nu har jag så mycket kul framför mig, nästan varje helg ända fram till april och då är det påsk och min och Kalles 2-årsdag så då kommer vi säkert hitta på nåt mer skoj..:)

Woooooooooo!!!

4 kommentarer:

Mayumi sa...

Kul med massa aktiviteter inbokade! Vintern rullar så mkt fortare förbi då :) Och Jocke o jag lovar massor med kaloririk mat när ni kommer upp!! *muahahahahaha*
Hur som helst , vi laddar med Buzz Music Quiz...funderar även på om vi skulle skaffa Big Quiz...eller har ni den??

Mayumi sa...

Ja, just ja, spara dina slantar, det är SKITDYRT i Oslo!! Vi betalade typ 90:- för ett vanligt jävla meal på Burger King förra året när jag var där!! :)

Linnéa sa...

mayumi:NEEEEJ inga kalorier, när jag kommer är det bara sallad som kommer vankas!!! ;) jag ska ta med min receptbok så kan jag fresta med nåt..:)
Vi har ingt quiz eftersom vi ine har nåt PS2..:( vi har lånat av våra grannar innan. men jag e med på alla quiz, förutom sport...:)

i norge är allt sjukt dyrt, tur man inte röker ..:) vi har inte så mycket pengar nån av oss så det blir en liten budgetresa.. det är väl ost som är sjukt dyrt i norge, därför blir pizza och sånt asdyrt?

Mayumi sa...

Jag vet inte vad det är som gör att det är dyrt i Norge men det måste vara mer än osten :) Men Oslo är en trevlig stad, passa på och promenera ner till Akers Brygge också :)