onsdag, februari 21, 2007

Pancake

Idag satt jag och skrev i ungefär 5 timmar på psykologiarbetet. Det gick bra, jag fick ner hela boken om mobbning på 5,5 sidor så nu är jag klar med den. Nu är det bara den otroligt tråkiga boken om personalgruppspsykologi som ska läsas och skrivas och jämföras med. Suck.
Vette fan hur jag ska få ihop det...

Klockan 17 mötte jag upp Lisa för att gratis-träna på 24hour-gymmet vid Möllan. Det var finare än jag trott, de hade tom TV-apparater vid gå-banden och motionscyklarna.
Priset är skitbra också, 149 :- per månad om man är student. Nackdelen är att man måste binda upp sig för ett helt år men man får väl släpa sig dit helt enkelt.
Perfekt att kunna gå dit till ett bra program börjar och sen bränna lite kalorier i en timme medans man kollar samtidigt..:)
Idag gick jag på bandet en halvtimme och cyklade en halvtimme och brände över 300 kcal. Hur bra som helst.
Har en vecka nu att gratis-träna på och sen kanske jag slår till på ett medlemsskap.

Imorgon bitti kl 8.30 ska jag på intervju på fängelset i Ystad. Om jag kommer dit vill säga. Det är verkligen snökaos och där verkar det vara ännu värre. Jag har redan ringt anstalten och förvarnat om att jag kanske inte kan komma beroende på vädret och det hade tydligen hon som ska intervjua mig också gjort.
Jag får se hur vädret är imorgon. Har det snöat hela natten och inte slutat då så får jag skjuta på intervjun. Det finns inget annat att göra och de hade fler tider nästa vecka så jag kan nog få en ny tid då.

På eftermiddagen ska vi på studiebesök på Lönnen i Kristianstad men det är inte säkert vi tar oss dit heller. Det tar nästan 3 timmar att åka tåg från Ystad och dit och det känns inte som nåt jag har lust med. En annan grupp i klassen ska dit senare så då kanske man kan hänga på där istället. Annars så är det väl som det är med det med.

Jävla väder! Vad fan är det för sätt??? Ingen snö till jul, men nuuu ska det minsann vräka ner. Skit.

Resan till Oslo blev iallafall bokad idag och det är skitkul att den blev av! Och mycket billigare blev det också. 577 kr för resan, en frukostbuffé och en middagsbuffé. Vi ska ta med lite bröd och frukt och sånt så man inte behöver spendera allt för mycket på dyr mat. Vin kommer också att medtagas.
Vi ska bubbla bubbelpool och ha det jävligt kul helt enkelt..:)

Lördagsgalejet är tyvärr uppskjutet men jag kan behöva en helg utan alkohol. Det är skönt att inte ha något speciellt planerat. Känner för att gå på stan lite. Jag fick tre HM-checkar igår, och eftersom jag är en sån bra kund så fick jag GULDBONUS! En check på 200 och två på 150 styck. Så dem plus mitt presentkort på 500 och det på 300 blir... 1300 riksdaler att shoppa loss på HM för!
Men jag ska spara lite så jag har tills jag ska till Marika för då vill jag gå på stan. Och hos Oa och Sussie med kanske. Om de vill. Annars så gör det inte mig nåt om vi bara spelar tv-spel och ser på film hela helgen..:) Och går på ett spinningpass! ;)

Jag såg på OC tidigare ikväll. Summer hade fått en kanin, Pancake. En vit dvärgvädur som var så fin. Jag vill vara Summer för hon är så söt och hennes kanin var lovely.
Jag ska köpa en till kanin sen men den ska heta Michael Scofield.

---------------------------------------------------

Update: Alla tåg och bussar är iställda. Blir varken intervju eller studiebesök imorgon. Får bli en riktig mysdag inne istället..:)



3 kommentarer:

mimmi sa...

jee 24-7 är himla bra ;)

Mayumi sa...

Vi kan ju alltid ta en sväng till Norrtälje om ni vill eller in till stockholm :)

Anonym sa...

berlin är snarare otroligt häftigt än fint, men jag är nog bortskämd med wien, för här är så otroligt vackert! :)
kul med oslo, en av mina älsklingsstäder. där har man minsann levt rövare, haha.
vk funkar väl okej än så länge, fast jag tänker inte väga mig förrän på måndag, så då får vi se. fast började veckan med att fuska som fan, hrm....