tisdag, februari 27, 2007

Längtar efter helgen...

I helgen ska jag och Kalle som bekant till Rimbo för att hälsa på min bror Oa och hans bättre hälft Sussie.
Vi åker dit på fredag och på lördag ska jag och Sussie träna spinning på morgonen, på dagen vet jag inte vad vi ska göra. Kanske vila en stund och sen åka in till Stockholm?
På kvällen ska brorsan bjuda oss på bio, på Pans labyrinth, och det ska bli kanonkul! Vet inte vart vi ska gå på bio, i Stockholm?
Efteråt vill såklart min kära bror äta på Pizza Hut bara för att jag räknar kalorier. Men det gör inte mig något, skräpmatsjunkiesarna kan frossa om de vill, jag kan ägna mig åt salladsbuffén som har massor med keso!
Förutom det vill jag spela spel, speciellt Buzz, och se film.

Det ska bli himla roligt faktiskt. Har aldrig hälsat på och umgåtts med min bror ensam någon
gång. Han är jättejättejättemycket äldre än mig så vi tillhör liksom inte samma generation. Han är ju för sjutton 65 år, minst!!!!!
På somrarna och julen så hinner vi heller aldrig ses så mycket för antingen kan de bara stanna i Kättbo över en dag eller två eller så åker jag när de kommer.



Idag har jag fått mycket beröm för min viktnedgång. Evelina och några i klassen har sagt att det verkligen syns nu och att de tycker jag är duktig. Jag suger åt mig allt beröm som en svamp för jag känner mig faktiskt duktig. Jag ÄR duktig.
Att många har skrivit till mig här på bloggen att jag är en stor inspiration känns skitbra. Jag peppar jättegärna och delar med mig av mina tips som ju faktiskt funkar, så lyssna på mig..;)
Jag har motivation och disciplin nu så det räcker till fler.

Nu ska jag nog måla lite på min tavla jag började med i lördags.
Nattinatti.

7 kommentarer:

Anonym sa...

Vi får nog glömma det där med bio... eftersom jag lever på en mager pension så har jag inte råd att bjuda.

Linnéa sa...

oa: hahahahahaha jag visste inte om du läste men det var rätt lätt att locka fram dig..;)

Anonym sa...

Du inser väl att nu när jag är så gammal så kommer jag att tillbringa hela helgen (när jag kan slita mig från att klaga på hur ont jag har överallt)med att klaga på ditt hår, dina piercingar, ditt hår, dina tatueringar, dina piercingar, ditt hår, dina piercingar, dina tatueringar och slutgiltigen dina tatueringar för du är ju så mycket finare utan dem.

Linnéa sa...

oa: in your face fr jag har vanligt hår nu, vanliga hål i öronen och inte alls många pericingar kvar! så det blir inte så mycket klag. men nu när du e så gammal så ska jag nog placera dig på ett hem, tex granne med mormor, eller varför inte roommate????

Anonym sa...

Tror du verkligen det skulle stoppa mormo, jag menar mig?!?! ;)

[sanna] sa...

Ja, fasen vad duktig du är! Jag känner att min gräns är nådd nu, har gått upp 9 kilo på ett år. Känns inget vidare alls.. :/ Men jag lyckas bara inte! Bajs.. kanske skulle skriva om det på bloggen som du, man vill ju inte misslyckas offentligt liksom.. :) Nåja. Grattis iaf! Och dela gärna med dig av alla tips du har.

[sanna] sa...

Tack så mycket för att du tog dig tid att skriva om det till mig. :) Jag har faktiskt varit duktig ända sen kvällen jag skrev till dig, och jag ska se till att det håller i sig nu! Tror mest att man bara måste bestämma sig. och vara i psykisk form också... Bra tips det där om belöning för varje 3 kilo man lyckats med. Får se om jag går med i vk eller liknande sen, ska försöka själv först. :)