lördag, februari 10, 2007

Lördagstankar

Jag har ångest och känner mig orolig och kan inte sova på morgnarna längre. Inte på kvällarna heller för den delen. Och plussar man ihop dom två så är det lika med att jag är skittrött alltid.

Helgerna framöver är fullplanerade och det är kul!
10 februari: Farmor och Emma kommer och hälsar på. Kl 18 ska jag och kalle bowla och sen hyr vi nog film eller något annat kul.
17 februari: Födelsedagsfest hos Elin. Festerna hos henne brukar alltid vara kul.
24 februari: Lina och Anna fårn klassen kommer hit, vi ska käka middag och gå ut och dansa. Det kommer nog bli riktigt roligt.
2:a helgen i mars: Hälsa på Marika i GBG.

Någon som vill passa på att boka en helg med mig i mars medans det finns ett par luckor kvar?


Jag längtar hem till mor och far. Funderar på att åka dit i påsk men det är så långt så det tar ju två dagar att bara åka dit och hem.
Lite ångest för att jag inte ska kunna vara i Kättbo i sommar alls om jag ska jobba. Men det måste lösa sig. Lite måste jag få vara ledig om jag ska orka mer en termin till i skolan.
Jag tycker det vore obligatoriskt om man går en tvåårig eller längre utbildning, ett litet sommarlov. Ungefär 4 veckor där man får något slags bidrag så man klarar räkningarna och kan vila upp sig ordentligt så man orkar med att prestera bra i skolan.
Men de som bestämmer om pengar, studielån och a-kassa verkar aldrig ha pluggat efter högstadiet eftersom de bara vill göra det sämre och sämre för alla.
Tack allihop som röstade på moderaterna och bidragit till att det blir ännu lite pissigare att vara student.

Jag vill åka och hälsa på någon någon helg. Någon som inte bor i Malmö men som inte heller bor för långt bort. Tex Oa och Sussie. Tar ni emot mig om jag kommer?

------------------------------------------------
BTW mitt öra läker superfint. Kan snart ta nya hål.

7 kommentarer:

Anonym sa...

Vad snyggt örat blev! Om ett tag kommer de nog knappt synas alls :)

Anonym sa...

örat ser verkligen supersnyggt ut! Poul är minsann duktig!

Mayumi sa...

Klart du är välkommen hit!!! När kommer du? Men du får stå ut med katthår och dammtussar ;) Vi kan spela Buzz, gå på bio, laga massa god mat eller vad du vill :)

Anonym sa...

Hurra för sommarlov, jag ska rösta på Linneapartiet i nästa val ;)

Linnéa sa...

maja och raur: tackar, jag en mer än nöjd..:)

Mayumi: kalle ville oxå jättegärna åka till er! Vi kan gå promenader, gå på bio, laga mat, se på film och spela spel. vore kanon! vi kan ju åka en fredag då jag går halvdag i skolan och sen åka hem på måndagen då jag är ledig...
har ni några planer första helgen i mars?

eve: ja nu styr vi upp det där!!!

Anonym sa...

Ja det är verkligen kämpigt ekonomiskt att plugga... Men det blir ju bättre sedan när man är klar... Kämpa på och ha det så gott :)

Jenny Shima sa...

Jag förstår dig helt när det gäller Prison Break. Man får ju inte direkt ont i ögonen av att titta på Wentworth Miller:).