måndag, februari 19, 2007

Vägning 6

Idag blev jag besviken när jag ställde mig på vågen.
Jag hade verkligen verkligen hoppats på att nå mitt första delmål idag men så blev det inte.
-0,2 kg.
Men det blev ju ett minus iallafall och det är jag ju glad över, ett plus hade känts riktigt pissigt.
Jag har ju skött mig hela veckan, exemplariskt, men jag tror det är alkoholen som gör att det går trögare. Plus att jag har mens nu så jag är väl svullen och vattenfylld. Det är så härligt att vara kvinna! OCH vi får ju föda barnen!

Idag får vi vår nya kl och frys, ÄNTLIGEN!
Har vart utan kyl nu i nästan 2 veckor och det är störigt att behöva springa ut på balkongen direkt man ska ha något. Speciellt på kvällen då det är mörkt och man inte hittar nånting.

Måste plugga idag också. Ska skriva klart om miljöterapin och sen se om jag kan göra de andra arbetena klart också. Måste lägga på ett kol nu för jag ska göra ett arbete i psykologin också där jag måste läsa två böcker och sen referera och jämföra.

Kryssningen blir nog inte av för en av tjejerna hoppade av och det verkar inte som om någon annan vill eller kan följa med. Tråkigt eftersom jag sett fram emot det så mycket..
Men det är väl lika bra att spara pengarna och kalorierna och ha tråkigt men slippa ångest över slösandet..

Just nu känns det tungt med mycket. Jag vet inte riktigt vad men jag känner mig nervös och stressad/pressad.
Det känns som om människor gör saker svårt och håller inne med saker istället för att säga rakt ut om det är något. Man känner av att det är nåt, för distansen märks så tydligt och det är trist att man ska behöva dra ur folk vad det är som är fel istället för att dom kan komma till en själv och säga vad det är.
Jag är trött på sånt och orkar inte börja nysta. Om det är något så kom till mig och spit it out, annars får det vara.


Måste till bibblan idag och låna böcker om ART och 12-stegsprogrammet.. Måste bara skriva klart om miljöterapin och sen ta mig i kragen..

Det ska bli kul med samba ikväll iallafall, i nya fräscha lokaler och så ska vi träna på lördagar också vilket passar perfekt eftersom jag gärna bränner lite extra kalorier då.
Det är roligt att få göra något helt nytt. Hade varit kul om någon av mina kompisar ville följa men samtidigt är det kul att ha något "eget".

Nu ska jag återgå till Åbygården och miljöterapin, fast jag känner mest för att dra något gammalt över mig..
-----------------------------------------

Men herregud vilken NYHET!!!

5 kommentarer:

Anonym sa...

0,2 är väl jättebra, jag brukar alltid gå upp när jag har mens, känner mig som en flodhäst :(

Linnéa sa...

eve: jo det är alltid jättebra med minus, men jag ville så gärna nå mitt första delmål idag. men jag satsar på nästa vecka! kanske är det menshelvetet som spökar..:/

Anonym sa...

Grattis till ytterliggare viktnedgång! Jag är så imponerad av din vilja och dina resultat!

Linnéa sa...

raur: tack så mycket, det betyder jättemycket att få massa pepp..:)

Anonym sa...

Ett minus är alltid en minus! :D Med tanke på hur stadigt neråt det gått för dig på senaste tiden så kanske du nått en liten platå?

Tycker du är kanonduktig!

:)