måndag, februari 26, 2007

Vägning 7

Idag blev jag jätteglad när vågens digitala siffror stannat.
- 1,4 kg och det innebär att jag sammanlagt gått ner 6,1 kg och det innebär att jag gått ner hälften av det jag ska! Det här känns stort!
Det börjar kännas och märkas tydligt nu och det är en enorm tillfredsställelse. Jag har verkligen lyckats, jag har gjort det som jag gnällt över i så många år!
Fy fan vad gött! I sommar kommer jag inte behöva känna mig fet i bikinin och sommarklänningarna. Så jävla gött gött GÖTT!!!
---------------------------------------------

Gårdagen var ju som den var. Därför var det här minuset extra viktigt för att muntra upp mig.
Jag kände mig som en zombie och gick i ett vakuum hela dagen.
Jag vill fortfarande inte berätta vad som hänt, det kommer jag nog aldrig kunna berätta för någon. Inte ens de jag litar på allra mest..
Igår kväll kom jag på ordet som besrkiver känslan jag känner när något sådant händer: Otrygghet.
Jag känner mig otrygg och längtar genast hem till Kättbo och mamma och pappa. Förut hade jag Puffen som tröstade mig i sånna situationer, han var mitt stöd, men nu är ju han borta.
När han dog så köpte Ida en stor mjukiskanin till mig på Åhléns och det låter säkert skitlöjligt, men den har blivit Puffen. Som om han fanns i den på något sätt, och det är den jag kramar när jag är ledsen, måste sova ensam och känner mig otrygg.
Så som jag gjorde igår.

Nu känns det bättre, jag har fått sova inatt och nu ska jag på intervju på häktet här i Malmö.
När jag kommer hem ska jag plugga och ikväll är det samba och sen PRISON BREAK! Michael som jag saknat dig!
I lördags var det en film med Mahone på Tv1000 och igår en serie med Sarah på TV6. Det var nog en slags förberedelse så man inte ska få en så stor chock ikväll.
Nu ska jag borsta tänderna och sen sticka till häktet.




12 kommentarer:

Anonym sa...

Jiiihaaaa! GRATTIS!!!!! Det måste kännas jätteskönt :) Du är så duktig och tydligen disciplinerad, annars hade det ju inte blivit nått resultat.
Hoppas dte gick bra på häktet, håller båda tummarna :)

Anonym sa...

gratulationer! :)
men du... klarar du att hålla dig från vågen alla dagar utom måndag?? Hur gör man? ;)

Anonym sa...

monis vägning 1: -1 kg :)
fast jag har en analog våg av den anledningen att jag blev förtvivlad när jag viktväktade och vägdes på en digital våg. blev helt besatt av hekton och kunde böla i en vecka bara för att jag "bara" gått ner 0,2 kg...
GRATTIS!

mimmi sa...

shit så duktigt!

Anonym sa...

Grattis som tusan igen!! Jag är som sagt mycket imponerad över din viljestyrka och verkligen glad för din skull att det går så himla bra som det går!

Skönt att du mår bättre idag. Och klart du inte ska berätta vad det gäller om du inte känner för det. Vill du berätta eller ej är helt och hållet ditt val :)

Som sagt är jag fruktansvärt imponerad och glad för din skull för att det går så bra med vikten!

Linnéa sa...

eve: TACK som fan!!! jag e skitglad!!!! det gick nog bra på häktet, det kändes bra. det enda som kan tänkas vara negativt för mig är att jag ser det mest som ett sommarjobb och vill jobba med behandling sen..

anonym: jag håller mig fårn vågen för jag tror det förstöt. att om man ser man har gått ner kanske man fuskar och äter för mycket i ren glädje eller om man gått upp kanske man tänker att äh, jag har ju ändå inte gått ner. aställ undan vågen och ta bara fram den måndag morgon! ha de inte så att du kan ställa dig på den "i förbifarten".

moni: GRATTIS, fan vad skönt, ett kilo är bra och en skön knuff..:) känner du dig mer motiverad nu?

mimmi: tack så mycket, jag känner mig faktiskt skitduktig..:)

raur: jag är själv impad, trodde aldrig det skulle gå så här "lätt". visst gör jag ju uppoffringvar men jag äter ändå mycket gott. chokladpudding och grönsaker och dippa osm e supergott..:)

Anonym sa...

Supergrattis till minuset! Och skönt att det känns bättre idag med allt det jobbiga.

Anonym sa...

GRATTIS, du är så enormt duktig! Jag tänker ofta på hur duktig du är och hur bra det går för dig när jjag börjar känna mig sugen på något som jag egentligen inte behöver äta... Helt klart en superbra inspiration får jag från din blogg, tackar för det! :)

Linnéa sa...

kyrin: tack så mycket, det känns kanonbra!

elin: vad kul att jag kan inspirera dig! jag är supermotiverad så jag delar gärena med mig..:)

Trollduvan sa...

här är en till som du inspirerar=) jag tycker att du är såååå duktig! Snart är det dags för mig också, jag vill ju också vara smal och snygg till sommaren=) När röksuget lagt sig lite lite till för min del, tar jag tag i vikten hehe ett missbruk i taget..

massor av grattis och tack för inspirationen=)

Desiré sa...

Grattis!! Halva vägen avklarad liksom :D

Linnéa sa...

trollduvan: ja du vet ju vart du ska kila när du behöver pepp, inspiration osv. och så bränner du ju några kcal på vägen..;) om du behöver extra hjälp så rekommenderar jag verkligen VK, det håller en på banan! du e superduktig du med, men rökningen! jag tror på dig!

dessi: tack så mycket, känns suuuuper! hoppas det gick bra för dig idag med..:)