tisdag, september 30, 2014

Ihopskrynklad hjärna

Min hjärna är mos just nu. Kom hem för en timme sen efter att ha jobbat 10-22. Dagen började med fyra timmars APT och sen är det rätt körigt just nu så dagen har varit lite snurrig för mig som är ny och så avslutades det hela med nästan tre timmars vak. My god vad det är tråkigt. En rolig grej som hände idag var att en kollega berättade att han och en annan varit ute och gått och den andra kollegan pratat om mig och att jag var väldigt svår att åldersbestämma. Han hade sagt att hon kan vara tjugo eller typ 35. Ingen av de visste så den ena gissade på runt 20 och den andra runt 30. Lite roligt att han som tog upp det "drog till" med 35 som om det verkligen var en överdrift. Jag känner mig välbevarad iallafall.

I brist på bilder så får ni den här. Gosigosigos! 

Och så funderar jag på att stänga det där jäkla Facebook. Alltså, jättemånga av mina "vänner" på Facebook upprörs av det här med Pippi, tycker att alla som vill får rösta på SD för vi har faktiskt yttrandefrihet och så vidare och så vidare. Och grejen är att jag liksom vet att det är klart att de här människorna tycker så här, det förvånar mig inte för de är liksom den typen. Jag funderar på att sätta i system att direkt folk delar med sig av så korkade åsikter att min hjärna skrynklar ihop sig så tar jag bort dem. Då kommer det bara att vara nära och kära och kloka kvar till slut och det vore ju bra samtidigt som jag ju gillar att "ha koll". Man får reda på mycket genom fejjan och jag är ju en gammal snokare av rang och ja, att hänga med stillar väl skvallertanten i mig.. 

Jag bara måste lägga upp den här igen. Alltså dör ni inte lite?? Titta på den lurviga magen och de stora gos-tassarna?!?

Inser nu att jag måste lägga mig innan jag skriver gos igen. Min hjärna är verkligen kaputt just nu..

2 kommentarer:

Ninni sa...

På mitt jobb trodde de att jag var 24-26 år men jag kände mig mest inkompetent för i min bransch är inte ungdomlighet något bra.

Jenny Shima sa...

Folk brukar gissa på att jag är 25 vilket är kul. Ibland händer det att jag får visa leg på Systemet, mest förvånad blir jag när jag är osminkad. Jag fyllde 40 i vintras.