söndag, september 14, 2014

Valvaka

Som många andra valvakar vi ikväll. Jag hoppas och tror att F! kommer in och förfäras över att Sverigedemokraterna är tredje största parti. Fruktansvärt. Jag hoppas även på regeringsskifte och det verkar gå vägen. Facebook svämmar över av olika åsikter, länkar och tjafs.

De saker som provocerar mig mest just nu:

Varför ska man rösta när man inte är intresserad? Ingen gör nåt ändå. Jag tänker inte rösta, det är detsamma som att rösta blankt. 

Skrivet av en person som verkligen borde värna om sjukvården och vara väldigt glad för att hen inte bor i ett land där hen skulle behövt betala för sin nyligen gjorda transplantation.

F! och de som röstar på F! är bara ett gäng kvinnor som fått för lite kuk.

Alltså, när folk (män) skriver så vill jag gå bananas på dem med ett basebollträ. Hur kan de tro att deras patetiska jävla könsorgan är så viktigt att kvinnor blir bittra manshatare om de inte får tillräckligt mycket av det?? Alltså AAAAAHHHHHHHHH!!! Sjukt jävla provocerande, vidriga personer som häver ur sig sånt. 

Folk som hellre vill ha SD än F! i riksdagen. 

Hur kan man vara så rädd för feminism att man hellre ser att ett gäng rasister är med och styr Sverige?? Hur kan man tycka att deras politik är okej? Det övergår mitt förstånd och trots vår fantastiska yttrandefrihet och demokrati så tycker jag att det är FEL att rösta på SD.


Inga kommentarer: