tisdag, september 09, 2014

12 timmar & Lite politik

12 timmars jobb idag som började med fyra timmar möte. Chefen var där, berömde mig för helgens prestation och berättade att han bara hört bra om mig från de andra och att han hade en bra känsla om mig och hade haft det från allra första början. Och så erbjöd han mig att ta över ett kontaktmannaskap från en tjej som , tyvärr, ska sluta. En jättegullig tjej, eller säger man kvinna i vår ålder? Känns så... vuxet. Iallafall, hon kom fram till mig idag och frågade hur det gick för mig och hyr allt kändes. Jag har nog aldrig känt mig så väl mottagen och omhändertagen på en ny arbetsplats förut. Imorgon ska jag jobba min första natt, spännande...

Annars då, kanske lite trist att bara läsa om mitt jobb. Men det händer inte så mycket annat just nu. Det delas mycket bilder, artiklar och länkar i och med valet på söndag och främst om SD och F!, iallafall i min feed. Jag undviker att diskutera politik för det mesta eftersom jag inte anser mig kunna tillräckligt mycket och för att jag egentligen inte bryr mig så mycket om vad andra röstar på. Förutom de som röstar på SD då. Det heter ju att vi har yttrandefrihet och att man måste acceptera att alla får tycka som de vill och ja, så är det väl men hur kan man acceptera främlingsfientlighet? Så jag kan tycka att man borde få aga sina barn och ingen får säga något om det för jag har faktiskt yttrandefrihet? Man måste ju få tycka som man vill!! Jag gjorde misstaget att på Facebook skriva en kommentar på en status, en kompis ställde en fråga och jag gav min förklaring på hur jag trodde det kunde vara och blev genast påhoppad av en man som troligtvis inte läste ordentligt vad jag skrivit eller helt enkelt inte brydde sig om det. Orka. Vad är det med folk på internet?? Jag blir så trött, folk tar Facebook på alldeles för stort allvar. Ska bli skönt när valet är över så folk kan tagga ner lite. Har ni bestämt vad ni ska rösta på?

Det har jag! Toalettselfie för att visa min nya kofta och med en hint av min politiska ställning.


4 kommentarer:

Rund är också en form! sa...

Jag är inte rädd för att debattera, men säger som dig; människor beter sig väldigt "märkligt" (idiotiskt) på nätet! :-P

Lätt att vara kaxig när man sitter bakom en skärm....

Du har en utmaning hos mig förresten. :-)

Kram M

Amanda, Ida, Erik, Noa & Nina och Magnus sa...

Detta valet verkar vara ett av de viktigaste. Spännande.
Glad för din skull att det går bra för dig på jobb.

Jenny Shima sa...

Jag har inget emot att prata politik men jag väljer ju när jag ska göra det. Många verkar tro att det ok att bete sig hur som helst på nätet och därför undviker jag att prata politik där. Det brukar sällan leda någonstans.

Anonym sa...

Spännande med jobbet ! Så roligt att det går så bra från början! Ang. politik och valet, måste jag säga att jag är förvånad över hur lite har debatteras egentligen.... Val tiden är alltid laddad.
Jag har redan röstat och då röstade jag -som vanligt- på Vänster partiet. Jag skäms inte.
Jätte kram
Mercedes.