måndag, september 29, 2014

Sensommar

Sommaren kom verkligen tillbaka, så härligt väder! Jag sprang en sväng på 10 kilometer i förmiddags och solen sken och luften var hög och klar, helt underbart. Något jag måste investera i är ett par träningssolglaaögon. Solen stör mig inte jättemycket på sommaren men nu när solen står lägre så är den rätt jobbig. Så det blir första önskemålet på listan till tomten tror jag. 


Jag hann med massor idag innan jobbet. Lugn morgon med barnen, storkok på en urgod fiskgryta, en sats musli och så målade jag insidan av stalldörren och alla dörrkarmar och två trösklar i rummet vid trappen. Nu ska det målas en gång till och sen ska trappen målas och sen är det bara finliret kvar. Jag har sett en matta på Ellos som jag vill ha men den är lite dyr så jag måste hitta en bra rabattkod.

Nu är jag iallafall på jobbet sen en stund tillbaka och blir kvar här till 22.30. Längtar redan efter en tekopp och soffan...

3 kommentarer:

Ida sa...

Skönt med en liten sommarspringtur så här mitt i hösten! :D

äppelblomman sa...

Ja visst är vädret fantastiskt! Imorse vid 5:15 när jag var ute och gick var det 13 grader varmt! Hur underbart som helst, nästan som en sommarmorgon, dock var det kålsvart ute. Men ändå;-)
Duktig du är!
Tar gärna receptet på fiskgrytan!!;-)
Kram K

Unknown sa...

Så härligt med sensommardagar!
Jag har glasögon från bliz när jag springer. Man kan byta lins på dem också. Jag kan skjuta upp dem i håret när jag springer om jag inte vill ha dem på, de sitter kvar utan problem. Jag är supernöjd.