lördag, september 20, 2014

Jobbhelg

Jo då, det blev en tur till Ikea och Stoff&Stil igår. Mirijam och Sigge hängde på och vi köpte lite nödvändigt som ljus, ramar och förvaring, fikade och tog en tur till Rusta med. Väl hemma målade jag klart stolarna samtidigt som jag lagade mat och det blev stressigt och jag mådde bara sämre och sämre. Förkylningen kändes riktigt pissig på kvällen och jag gick och la mig halv tio redan. Idag känns det bättre men jag har fortfarande lite ont i halsen och är tung i huvudet. 

Stolarna blir väldigt fina iallafall. Nu ska de bara vaxas och så ska jag klä om dynorna.

Jobbhelg för mig, 8.30-19.30 både lördag och söndag. Första "incidenten" på jobbet idag. Jag höll på att bli biten men anade att det var på väg och hann undan, blev sen jagad några rundor runt huset men allt slutade bra. Löpträning är bra på många sätt visar det sig. Inte en jätterolig händelse men skönt att det har hänt så jag vet hur det kan vara och vad jag ska göra. Längtar efter att komma hem och lördagsmysa med min familj, kanske stanna till och köpa något gott på vägen hem, är galet sugen på Ben&Jerrys..

Senare

Hemma och en bytta B&J tjockare, så gott det var och den intogs framför ett avsnitt av True Blood. Lite mys med barnen hann jag med innan nattning. Kalle har byggt upp väggen jag ska måla nästa vecka och varit så duktig idag! Längtar tills utrymmet vid trappen är färdigt så det blir ett riktigt rum och inte bara något ställe där man ställer skit och bara går igenom. Har lite planer på möblering och en matta jag vill ha..

Hoppas ni haft en fin lördag!

Inga kommentarer: