fredag, september 26, 2014

FREDAG!

Gud vad härligt med fredag! Jag kände ett riktigt sug efter att springa imorse så jag gissar att kroppen är back on track nu. Det blev en runda på en mil och är glad jag tog t-shirt och kortare tights då värmen kommit tillbaka litegrann. När jag sprang Österlen Lyser Halvmaraton förra året så fick jag en t-shirt där det står Österlen Marathon Finisher på. Den tar jag på mig ibland för att känna mig lite mallig och för att folk ska tro att jag är en sån som springer marathon. Idag tog jag den tröjan och insåg att om mindre än 1,5 månad så kommer jag verkligen att ha förtjänat tröjan och vara en sån som springer marathon! Om allt går som det ska då, men det ska det väl?


Ett besök på Plantagen, storhandling och inköp av goda drycker på Systemet senare var jag hemma igen och efter att barnen ätit mellis bakade vi en banankaka med vit choklad och så har jag målat toalettdörren turkos. Nu sitter vi ute på framsidan, jag dricker ett glas vin och så äter vi lite saltiga nötter efter att ha planterat och gjort innergården höstfin.


Ikväll kommer Kalles mamma förbi på middag på vägen hem från Malmö. Jag ska göra sushi och har köpt fin färsk lax och färska räkor och till och med ett vitt vin som ska passa till sushi. Mmm så gott det ska bli och så härligt med en ledig helg!

2 kommentarer:

Rund är också en form! sa...

Klart du fixar det!!
Håller att tummar och tår att du håller dig skadefri och frisk.

Glöm inte de där viktiga vilodagarna bara! ;-)
Kram M

Anna (Peace, Love, and Running) sa...

Jag tror som Malin - du kommer att fixa det. :-) Ha en fin helg!