tisdag, september 23, 2014

Dagkirurgen

Idag har Nemo gjort en gastroskopi för att ta reda på om han är glutenintolerant. Allt har gått bra, han är så jäkla duktig och modig och jag imponeras av honom. Jag var med innan när han fick lugnande och satte nålar och följde med in och satt med honom när han sövdes. Usch det är jobbigt. Tredje gången han sövs och det känns hemskt att lämna honom när han somnat. Tur att alla sköterskor och läkare är så himla duktiga och proffsiga. 

Undersöknings gick snabbt och de hade inte kunnat se något men har tagit prover som vi får svar på om tre-fyra veckor. Nemo har inga problem med magen men har visat förändringar på tester han gjort i diabetesstudien som han är med i och därför ville de göra undersökningen och det är ju jättebra för om han är glutenintolerant så kan vi ändra hans kost innan han blir sjuk.

Kalle sitter med Nemo på uppvaket nu, får se hur länge han sover. Skönt att det här är över nu, det känns alltid lite nervöst när det handlar om sövning.


1 kommentar:

Äppelblomman sa...

Åh va skönt att höra att allt gick bra!

Hi hi, skrattar åt din klädsel! Så där är jag klädd dom gångerna jag är ute o produktionen på jobbet och toppen på det hela, vita träskor;)

Kram K