onsdag, september 17, 2014

20K

Jag började dagen med ett långpass i det fantastiska vädret. Inte för att vara sån men det är lite för varmt nu, den här värmen kunde gärna fått vara i augusti istället. Lite mer höstväder nu tack, men skönt att fortfarande kunna springa i shorts och linne. Jag drog iväg på min vanliga runda jag tar när jag springer långpass och som jag börjar tröttna lite på, skulle behöva lite omväxling även om det är väldigt vackert. Över åkrar, genom bostadsområden och skog, runt motionsslingan och över åsen. En liten extra sväng och jag kunde stanna klockan på 20 kilometer. Jag hade med mig två nötcreme, vatten och saft och det funkade finfint.

Träffade på de här peppade kossorna vid 14 kilometer.

Efter att jag hämtat barnen så målade jag vår kökssoffa som jag velat göra i 100 år och det blev mycket bättre än jag kunde ana, jag blev sjukt nöjd! Imorgon ska jag vaxa den och sen ska ni få se och jag ska berätta hur jag gjort. Jag har även byggt Lego med barnen i några timmar. Jag bygger ihop grejer som Nemo tagit isär och det är ett jäkla jobb att hitta varenda liten bit bland de tusentals som finns. Och jag är ju så knäpp så jag måste ju hitta exakt rätt bit, det går inte med fel färg. Så där sitter vi på golvet och letar och bygger och sjunger med i Pippi Långstrump-sångerna tills jag blir helt ledbruten och det är så mysigt.

Och ikväll kom halsont och huvudvärk på besök. Det är märkligt hur det smyger sig på på kvällen, jag känner mig hängig som fan men sen är det borta på morgonen efter. Jag har iallafall druckit te med honung och tittat på Sons of Anarchy, så spännande!

1 kommentar:

Charlotta Sofia springer o trimmar sa...

Du är så grym som bara drar av 2 mil sådär! Haha, det är liksom mitt veckomål.
Väldigt nyfiken på kökssoffan. Låte jättefint!