lördag, september 13, 2014

Vilken fredag

Jag hade ett kort pass på jobbet igår, men att få ihop allt och lämna två barn och vara på jobbet klockan sju är jag inte van vid. Men det gick och klockan 11 redan slutade jag. Jag kan inte hämta barnen direkt då eftersom jag skulle komma mitt i maten så jag hade lite tid och tog en liten sväng på Nova, jättebra att jobba ett par minuter från ett köpcentrum. Köpte nya skor till Nemo då de jag köpte i våras var totalt utslitna och Nemo på morgonen klagade över att de kändes trånga. 

Hämtade barnen och vi åkte hem och gjorde fika och spenderade eftermiddagen på olika lekplatser och på 4H-gården. 


Sen körde vi en riktig Svenssonfredag med tacos och somna i soffan. Jag somnade som en stock, jag är ledig i helgen och då kom tröttheten ikapp. Jag har bara varit ledig två dagar sen jag började förra måndagen och de var inte i rad och jag har jobbat både natt och många långa pass så två dagars ledigt nu ska bli så skönt. 

Och idag är det dags för Veberödsrundan! Mirijam anmälde oss till 7 kilometer för ett tag sen men nu sviker hon mig och ska inte springa eftersom hon gick och blev gravid! Sån jäkla dålig planering att bli gravid när man har lopp inplanerade, att må dåligt och vara sjukt trött gör ju en inte så springsugen direkt.. Ny bansträckning i år som kommer gå förbi vårt hus, perfekt för en hejande familj. För två år sen sprang jag det här loppet på en väldigt bra tid, 37.22 och vann faktiskt motionsklassen för kvinnor. Målet är att slå det idag och allra helst vill jag springa på 35 minuter, det blir nog ingen vinst eftersom att förra året var det betydligt snabbare personer med och sprang. Nu är det ju en del backar, bland annat en lång och seg jäkel, så vi får väl se hur det går. Jag drack två glas vin igår och tänkte inte på att jag skulle springa lopp idag, var så uppfylld av fredagsfeelingen. Heja på mig idag, starten går klockan 11!