onsdag, september 03, 2014

Dag 3...

... och jag är så trött! Antagligen för att jag är ledig imorgon. Kan köra på med bra energi fram tills jag blir ledig, då kommer allt. Det är intensivt att börja på ett nytt ställe, lära känna massa nya människor och ta in sjukt mycket information. Idag hade jag ett kort dagpass mellan 7.30 och 13 och jag jobbade på egen hand och det gick bra. I 45 minuter roddade jag stället helt på egen hand också!! Jajamän! I och för sig hade alla åkt till skolan... Men ändå! Det ringde på telefonen en gång och jag svarade, sjukt duktig. 

Efter jobbet var det full rulle med hämtning, storhandling, hämta paket, systemet, till tandis med Leon och klipp av gräsmatta. Efter matlagning, disk och nattning av barn kom den, förkylningen. Kli i halsen, nys och tungt huvud... Få se om det försvinner till imorgon eller inte. Jag ska springa sista passet inför Midnattsloppet imorgon så det vore ju väldigt bra om jag inte har ont i halsen.. 

Får se om jag kan hitta på lite roligare saker att skriva om imorgon, tills dess kan ni få se bilden på mig som sitter på jobbet..

Jag hatar när folk jag inte känner ska fota mig. Jag vill inte stå och se för tillgjord och inte fjanta mig och ta om bilden 100 gånger. Och den frisyren är inte min favvo men man rekommenderas att ha håret uppsatt då en boende har en tendens att slita en i håret.

2 kommentarer:

Amanda, Ida, Erik, Noa & Nina och Magnus sa...

Bra bild på dig. Naturell liksom. Fin fint!
kul att följa hur det går på det nya och jag hoppas innerligt att du inte e förkyld utan bara mkt trött.

Rund är också en form! sa...

Jag vet PRECIIIIIS vad du menar! Hela min hjärna är mör efter alla nya saker på jobbet just nu! :-o

Haha! :-)
Vi är grymma!

Kram M