onsdag, september 24, 2014

Långdraget


Idag är det en vecka sen jag sprang på grund av den här envisa jäkla förkylningen. Kände mig inte hundra imorse men vad fan! Hur länge kan man gå omkring och vara småkrasslig?? Så jag gav mig ut på en känna-på-formen-tur och njaaaaa.. Inte helt hundra som sagt. Kroppen kändes trött och huvudet tungt men jag tog nig runt 6,5 kilometer iallafall, i ett långsamt tempo. Satsar på intervaller imorgon om kroppen känns bättre. 


Efter en dusch åkte jag och köpte penslar och sen gav jag mig på nästa målningsprojekt. Vi bestämde oss för att måla väggen runt trappen istället för att tapetsera och valde kalklitirs färg LEO, en ljust grå färg som går lite åt blått/lila. Så nu har jag gjort första strykningen och det är lustigt för varje gång jag målar med kalklitir så blir jag förskräckt eftersom det är tunt, täcker inte och blir mörkt och flammigt. Men efter en stund när det börjat torka så ljusnar det och täcker, som ett mirakel.


Nu känner jag mig supertrött men funderar på om jag ska klippa gräset eller ta in pelargoner. Jag fattar inte hur jag kan ha så mycket att göra heja tiden! Ingen annan har ju det, eller?? Och då har jag ändå väldigt mycket tid att göra det på, men jag för planera och vrida och vända på varenda timme för att få ihop det vilket resulterar i att jag aldrig slappnar av eller sitter ner och vilar. 

4 kommentarer:

Charlotta Sofia springer o trimmar sa...

Alltså, bänkar vilka snygga löparen du fått! Vilka muskler!!
Haha, jag har faktiskt tänkt på att det verkar vara så himla mycket fart och fläkt i dej när jag läst din blogg. Du hinner liksom så mycket, målar om en vägg, målar stolar, har barn, jobbar, springer. För mej tog det liksom en sommar att måla om vardagsrummet :) Ok, lite för att jag har så lågt blodtryck att jag inte pallar att ha armarna ovanför huvudet speciellt länge utan att må illa eller svimma. Men ändå! Är full av beundran här!

Charlotta Sofia springer o trimmar sa...

Oj, det gick lite snabbt där. Det skulle vara "jäklar" o inte "bänkar". Och "löparben" och inte "löparen".

Linnéa sa...

Åh tack!!! Bästa komplimangen!

Ja jag har många järn i elden, sjukt mycket måsten.. Det börjar nästan gå överstyr och jag planerar och tänker så mycket på vad jag ska göra, när jag ska göra det osv. Nästan så det blir sjukligt.. Jag undrar: när gör alla andra sina måsten???

Charlotta Sofia springer o trimmar sa...

Lova att du tar det lugnt med dej själv bara, ge dej tid att vila också. Ibland kanske en också måste bena ut vad som verkligen är måsten. Sen tror jag att en mest tror att alla andra hinner allt fast det troligen inte är riktigt så :)